PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Açıklandı! Dudak Uçuklattı

PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Açıklandı! Dudak Uçuklattı

0

Günlerdir tüm oyun severlerin gözü Sony’nin üzerindeyken konu ile ilgili açıklama yapıldı. Türkiye’de konsolların fiyatı son dönemde fazlasıyla artmışken buna iki şey etki etmişti. Alınan ek vergiler ve son dönemde döviz kurunda yaşanan artış fiyatları yukarıya sıçratmıştı. Bu konuların içinde merakla beklenen PS5 fiyatı yani PlayStation 5 Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı.

PlayStation 5 Türkiye fiyatı! PS5 fiyatı belli oldu

PlayStation 5 Türkiye fiyatı! PS5 fiyatı belli oldu

PlayStation Türkiye’nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda, PlayStation 5 fiyatının 8299 TL olarak belirlendiği açıklandı. Konsol, 19 Kasım’da teknoloji satış mağazalarında yerini alacak. PS5 fiyatı böylelikle belli olmuş oldu

Resmi hesap üzerinden yapılan paylaşımda fiyat etiketinin diskli versiyon için belirlendiğini görüyoruz. Dijital sürümünün ne kadar olacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

PlayStation Türkiye’nin paylaşımındaki not oldukça dikkat çekiyor;

‘Tavsiye edilen perakende satış fiyatıdır; ürünün Türkiye’de satışa sunulacağı tarihteki maliyetlere ve mali yükümlülüklere göre değişiklik gösterebilir’ – Yani döviz kurlarında artış yaşanması veya vergi tarafında beklenmedik sürprizlerin ortaya çıkması halinde çıkış fiyatında artış yaşanma ihtimali bulunuyor.

PlayStation 5 Türkiye ücreti yani PS5 fiyatı belli olduğu andan itibaren sosyal medya çalkalanmış durumda. Herkes bu anı beklerken bizde sitemize PS5 Türkiye fiyatı ile ilgili yazı yazmak istedik.

PlaysStation 5’in Türkiye fiyatı ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Birçok kişi fiyatı pahalı bulduğunu belirtirken sizde fikirlerinizi alt kısımdan yorum olarak yazabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir