2021 Honda Civic Tanıtıldı! Şık Tasarımı Dikkat Çekti

2021 Honda Civic Tanıtıldı! Şık Tasarımı Dikkat Çekti

0
2021 Honda Civic Tanıtıldı

Dünya genelinde bilinen ve ülkemizde de fazlasıyla tercih edilen bu model, yeni tasarımı ile karşımıza çıktı. 2021 Honda Civic tanıtıldı. Üst segment modelleri tarzında bulunan özellikleri ve görünümü ile şimdiden dikkatleri üzerinde çekmeyi başardı.

2021 Honda Civic tanıtıldı

2021 Honda Civic Tanıtıldı şık tasarımı

Beş yılı aşkındır tasarlanmaya devam eden ve kullanıcıları tarafından fazlasıyla sevilen 10. nesil Honda Civic, şimdi ise yerini 11. nesile bıraktı. Tasarım konusunda övgüler almaya devam eden otomobil bazı üretim problemlerinden dolayı ise ülkemizde eleştirilerin hedefi oldu.

Şimdiye kadar görülmemiş tasarımıyla karşımıza çıkan Honda Civic, Twitch aracılığı ile yapılan lansman ile sürücülerin beğenisine sunuldu. Yeniden tasarlanmış dijital panel ile karşımıza çıkan modelin dış tasarımı görenleri hayran bıraktırıyor.

2021 Honda Civic iç tasarımı

Ön – arka farön – arka tampon ve iç tasarım ile birçok farklılığa sahip olan model üzülerek belirtiyoruz ki ülkemizde üretilmeyecek. Far ve tampon tasarımlarında yapılan değişiklikler aracın daha sportif görünüme bürünmesine olanak sağlıyor.

Honda Sensing sisteminin de mevcut olduğu bu modelde Adaptive Cruise Control (ACC) ve Şerit Koruma Destek Sistemi (LCAS) özellikleri birbirine uyumlu, sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Yeni sürüş asistanı sayesinde daha güvenli hale gelen Honda Civic, günümüz standartlarını karşılıyor.

Tanıtımı gerçekleştirilen ve yazımızda da görsellerini paylaştığımız Honda Civic 2021 için sizin düşünceleriniz neler? Alt kısımdan yorum yaparak yeni otomobilin tasarımı hakkında fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir