2020 Yılının En İyi Dünya Fotoğrafları NASA Tarafından Paylaşıldı!

2020 Yılının En İyi Dünya Fotoğrafları NASA Tarafından Paylaşıldı!

0

Kısa süre önce NASA, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) astronotlar aracılığı ile çekilmiş olan 2020 yılının en iyi Dünya fotoğrafları ile ilgili bir video paylaşımı yaptı. Kısa sürede milyonlarca izlenen videodaki görseller, dünya çapında yankı uyandırdı.

2020 yılının en iyi Dünya fotoğrafları NASA tarafından paylaşıldı

2020 yılının en iyi Dünya fotoğrafları NASA tarafından paylaşıldı

2020 yılı içerisinde yaşanan pek çok doğal afet, ünlü isimlerin ölümü ve en önemlisi koronavirüs salgını nedeniyle unutulmak istenen bir yıl oldu. Beklenmedik bu durumların hepsi Dünya genelinde büyük sorunlara, ekonomik sıkıntılara yol açtı.

Nefes kesen fotoğraflar muhteşem manzaraları ve genişleyen şehirleri içerirken, bazıları da gezegenimizin karşılaştığı orman yangınları ve aşırı hava olayları gibi bazı zorlukları gözler önüne seriyor.

Uluslararası Uzay İstasyonunda mevcut bulunan ve bunun yanında çalışmakta olan kişiler, her yıl gezegenimizin fotoğraflarını yüzlerce kez çekiyorlar. NASA Johnson Uzay Merkezi’ndeki Dünya Bilimi ve Uzaktan Algılama Birimindeki milletlere, bu fotoğrafları gönderiyorlar. Göz kamaştırıcı bu fotoğraflar ise en özel ve güzel bir şekilde bizlere sunuluyor.

Güney Avustralya’daki göz kamaştırıcı Coopers Deresi‘ne ve Kuzey Amerika’nın Büyük Göllerine göz atabilirsiniz. Güney Atlantik Okyanusu üzerindeki ayın doğuşu, Avustralya’nın üzerinden yükselen güneşin görüntüsü gibi büyüleyici fotoğraflar da yer alıyor.

Söz konusu görüntüler ile ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Fotoğrafların çekildiği kısımda, uzay istasyonunda olmak ister miydiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz. Emojilerle duygularınızı ifade etmeyi unutmayın.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir