Snapchat Ebeveyn Kontrolü Geliyor!

Snapchat Ebeveyn Kontrolü Geliyor!

0

Bir zamanların en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Snapchat, eski popülerliğin kaybetse de hala aktif olarak kullanılmakta. Hatrı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan uygulamaya yeni bir kontrol seçeneği ekleniyor. Platform, ailelerin çocuklarını takip etmesine olanak verecek, yeni bir güncelleme ile karşımızda. Söz konusu uygulama Snapchat için ebeveyn kontrolü geliyor. İşte yeni özelliğin detayı;

Snapchat Ebeveyn Kontrolü Geliyor!

Snapchat Ebeveyn Kontrolü Geliyor!
Snapchat Ebeveyn Kontrolü Geliyor

Popüler platform Snapchat yeni bir özellikle karşımızda. Söz konusu özellik, platformu kullanan çocukların ebeveynlerini ilgilendirmekte. Uygulamada gençlerinin kimlerle arkadaş olduğunu, son 7 gün içinde kimlerle mesajlaştıklarını ve daha fazlasını görmelerini sağlayacak “Aile Merkezi” isimli yeni bir ebeveyn kontrolü özelliği geliyor. Platformun yakın zamanda çıkacak olan Aile Merkezi’nin yeni ekran görüntülerine göre, Aile Merkezi özelliği, ebeveynlerin uygulamada gençlerinin kimlerle arkadaş olduğunu görmelerini sağlayacak.

Yeni kontrol merkezi ile çocuklarını kontrol etmek isteyen ebeveynler için daha fazla yararlı olması beklenmekte. Söz konusu yeni kontrol merkezi ile birlikte aileler isterlerse arkadaş listelerini görüntüleyebilecekler. Ayrıca, gençlerinin son 7 gün içinde kimlerle sohbet ettiğini de görebilecekler. Fakat bu konuşmaların içeriğini görme imkanları yok. Gelen ekran görüntüleri ek olarak, ebeveynlerin gerektiği zaman istismar ve tacizi bildirmelerinde gençlerine yardımcı olabileceklerini açıklamakta.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Snapchat platformunu kullanmakta mısınız? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir