2022 Range Rover Kamuflajlı Görüntüsüyle Büyüledi

2022 Range Rover Kamuflajlı Görüntüsüyle Büyüledi

0
 2022 Range Rover Kamuflajlı Görüntüsüyle Büyüledi

Range Rover 2022 kamuflajlı görüntüleri, Almanya’da casus kameralara yakalandı. Fotoğraflar, otomobilin dış tasarımı hakkında bilgi edinmemizi sağlasa da aracın üzerindeki kamuflaj, tasarım detaylarının saklı kalmasını neden oldu.

Range Rover, büyük tasarımı, geniş iç hacmi ve güçlü motorları ile geniş otomobil severlerin göz bebeği modellerinden biri konumunda. Serinin bir sonraki modeli olacak 2022 Range Rover, bir pistte kamuflajlı olarak kameralara yakalandı ve aracın genel tasarımı gün yüzüne çıktı.

Yeni Range Rover, son birkaç yıldaki ovalleşme yönünde eğilim gösteren tasarım trendinden nasibini almamış gibi görünüyor. Genel olarak yeni Range Rover, keskin hatlı tasarımını korumaya devam ediyor.

2022 Range Rover kamuflajlı haliyle kameralara yansıdı

Kameralara yakalanan SUV modelin tasarım detaylarını gizlemek için iyi bir kamuflaj kullanılmış. Bunun neticesinde de aracın farları dahil neredeyse hiçbir tasarım detayını inceleyemediğimizi söyleyebiliriz.

Aynı zamanda yeni Range Rover, trendlere uyarak daha ince tasarımlı far ve stoplara sahip olacak gibi görünüyor ki bu da araca daha sert bir görünüm kazandıracaktır. Ayrıca ön tamponda çeşitli kalınlıklarda hava delikleri bulunuyor gibi. Ancak kamuflaj tamamen çıkmadan, bu bölümle ilgili net bir şey söylemek imkansız gibi bir şey.

Range Rover’ın arka kısmına baktığımız zaman dörtlü egzoz çıkışı görüyoruz. Bu da yeni SUV’un ciddi anlamda güçlü bir motora sahip olacağının açık bir göstergesi. Bu motorun V8 olması ve BMW kökenlerine dayanması bekleniyor. Şirket, çok büyük bir ihtimalle yeni SUV modelinde içten yanmalı motora ek olarak hibrit ve tamamen elektrik motoru seçenekleri de sunacak.

Tamamen kamuflajlı olarak görüntülenene yeni Range Rover’ın 2021’in sonlarına doğru satışa çıkacağı düşünülüyor. Dört çekişli yapıda olacağı tahmin edilen araç, muhtemelen bir off-road moduna da sahip olacak.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir