2021 Nissan Qashgai Satışı Başladı! Fiyatı ve Özellikleri

2021 Nissan Qashgai Satışı Başladı! Fiyatı ve Özellikleri

0

2021 Nissan Qashgai, yeni elektrikli SUV’sinin tüm modelleri ve fiyatları açıklanarak İngiltere pazarında satışı başladı. Haberimize konu olan Nissan Qashgai fiyatı göz doldurdu. Altı vitesli manuel şanzımanlı 136 HP (140 PS) hafif hibrit 1.3 litrelik DiG-T motorla çalışan temel Visia donanım seviyesinde 23.535 Euro‘dan başlamakta.

2021 Nissan Qashgai Satışı Başladı

2021 Nissan Qashgai

Tüm bunların yanında elektrikli SUV, Acenta PremiumN-ConnectaTekna ve Tekna + trim olmak üzere dört farklı modelden oluşmakta. 2021 Nissan Qashgai’nin en pahalı olanı ise 154 HP 1.3 litrelik DiG-T hafif hibrit motora sahip. Tekna + AWD Xtronic modeli ise 38.000 Euro‘luk fiyat etiketi ile satışa sunulmakta.

Yeni Qashqai’nin tanıtımı en çok yapılan modeli 187 HP ePower kendinden şarjlı hibrit versiyonu. Bu araç ile ilgili herhangi bir fiyat açıklamasının yapılmadığını belirtmeden geçmeyelim.

2021 Nissan Qashgai Satışı Başladı

Nissan’ın çok satan SUV’si CMF-C platformunu kullanmakta. Ayrıca 20 mm daha uzun dingil mesafesi de dahil olmak üzere her boyutta selefinden büyük görünmekte. Sonuç olarak, yeni Qashqai daha geniş ve pratik bir kabin sunmakta. Buna göre arka kapılar artık 90 derece açılıyor ve bagaj alanı 50 litre daha büyük.

Nissan’a göre iç mekan da yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış ve yapılandırılabilir düzenlere sahip. Bunun yanında tamamen dijital 12.3 inçlik bir gösterge paneli mevcut. Ayrıca yeni bir 10.8 inçlik ekran ve 9 inç yüksek çözünürlüklü bir sistemi yer almakta. Hem de sistem Android Auto ve kablosuz Apple CarPlay tarafından da destekleniyor.

2021 Nissan Qashgai fiyatı

Peki siz bu konu ile ilgili ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir