The Flash Final Sezonu Tarihi Belli Oldu!

The Flash Final Sezonu Tarihi Belli Oldu!

0

2014 yılından beri yayınlanan ve 9. sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanan The Flash oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip. Dizi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu dizi The Flash final sezonu tarihi belli oldu. İşte diziyle ilgili detaylar;

The Flash Final Sezonu Tarihi Belli Oldu!

The Flash Final Sezonu Tarihi Belli Oldu!

Aynı adlı DC Comics çizgi romanından uyarlanan ve 2014’te yayınlanmaya başlanan dizi 8 sezondur hayranlarının karşısında. Ancak dizi üzücü bir haberle karşımızda. Yayıncı kuruluş CW’nin açıklamasına göre The Flash 9. sezon ile birlikte hayranlarına veda edecek. Ayrıca son sezon diğer sezonlarına göre kısa olacak, hayranları 13 bölümlük bir final sezonu beklemekte.

13 bölümlük son sezon için herhangi bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Fakat yayıncı kuruluş CW, dizinin 2023’e kadar final sezonunu görmeyeceğini belirtti. Ayrıca dizi sorumlusu Eric Wallace de dizinin son sezonu çekimlerine önümüzdeki ay başlanacağının bilgisini verdi.

Ek olarak Grant Gustin (The Flash) ve Candice Patton’ın (Iris West) son sezon için anlaşma yaptıklarının bilgisi kesinleşti. Her ne kadar eski sezonlarına göre daha kısa sürecek olsa da, diziye yakışan bir final yapacağı düşünülmekte.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca The Flash dizisini daha önce hiç izlediniz mi? Ek olarak dizinin final sezonunu izlemeyi düşünmekte misiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir