Dünya Yörüngesinde Yemek İmkanı! Disney Space 220 Açıldı

Dünya Yörüngesinde Yemek İmkanı! Disney Space 220 Açıldı

0

Dünya yörüngesinde yemek imkanı sunan Space 220 restoranı açıldı. Duyurulduğu ilk andan itibaren pek çok kişinin merakla beklediği restoran sonunda hayata geçti. Restoran müşterilerine dünya yörüngesinde yemek yeme şansı sunmakta.

İlginç tasarımlı ve kesinlikle dikkatleri üzerine çekeceği belli olan bir restoran konsepti bu hafta hayata geçti. Ülkemizde de pek çok kişinin bir heves ile açtığı fakat devamını getiremediği restoran fikrine güzel bir konsept mevcut.

Yaklaşık olarak beş yıldır beklenen Disney’in uzay konseptli restoranı Space 220 açılışı bu hafta. Restoranın özelliği, müşterilerine dünya yörüngesinde yemek yeme imkanı vermesi. Bunun yanında ülkemizdeki pek çok kişi sadece bu haberi okumakla yetinmekte.

Dünya Yörüngesinde Yemek İmkanı

Dünya Yörüngesinde Yemek İmkanı

Uzay konsepti sunan restoranda yemek yiyen konuklar, Stellarvator’a binerek Centauri istasyonuna yükselirler ve gezegenin panoramik manzarasını görürler. Tüm bunlar bir simülasyon olsa da, astronotların ve uzay turistlerinin yaşadığına benzer bir deneyim sunmakta. Florida’daki Walt Disney World Resort’ta yer alan restoran, konseptiyle dünyanın güzel yemeklerini uzayda yedirmeyi vadetmekte.

Restoran, birçok detayıyla da NASA’ya merhaba demekte. Adının dayandığı Space 220 Stellarvator’ın ulaştığı irtifa, gerçek bir uzay uçuşuna da göndermesi mevcut. Stellarvator hakkında dikkat edilmesi gereken bir diğer detay ise; aşağıdan bakanların onun kalkışından kısa bir süre sonra gerçek fırlatma alanı görmeleri. Ayrıca, yemek yiyen konuklar, dünyayı günün saatine ve güneşin o andaki konumuna göre farklı durumlarda görebiliyorlar.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir