WhatsApp Sesli Mesajı Gözden Geçirme! Yeni Özellik

WhatsApp Sesli Mesajı Gözden Geçirme

WhatsApp, sesli mesajların dinlenmesi sırasında farklı oynatma hızlarının kullanılmasına izin vermişti. Şimdi ise sesli mesajlar ile ilgili yeni bir özellik geliştirmeye başladığı haberleri mevcut. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sesli mesajları gözden geçirilmesine izin veren özelliği geliştirmekte. Ayrıca bu özellik ile sesli mesajlar gönderilmeden dinlene bilme imkanı sunulacak. WhatsApp Sesli Mesajı Gözden Geçirme!

WhatsApp sesli mesajı gözden geçirme özelliği

Söz konusu uygulama hali hazırda sesli mesajları inceleme için benzer bir özelliğe sahip. Fakat bu özelliği etkinleştirmek meşakkatliydi. Şimdi ise gelmesi beklenen özellik ile basit bir şekilde sesli mesajınızı gözden geçirebilmeniz mümkün.

Yukarıdaki video’da görüldüğü gibi “Gözden Geçir” düğmesine dokunduktan sonra, daha önce kaydettiğiniz sesli mesajı dinleyebilme ihtşmaliniz var. Ayrıca silme veya gönderme isteyip istemediğinize karar verebiliyorsunuz. Bu özelliğin şu an için geliştirilme aşamasında olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

WhatsApp ve Hindistan yeniden karşı karşıya

Hindistan hükümeti büyüyen Covid-19 krizi sonrası ABD merkezli sosyal medya platformları üzerinde baskı kurmaya devam ediyor. WhatsApp’ta Hindistan’ın bu sansürleme politikasından payını aldı. Platform daha önce de kişisel verilerin paylaşımı politikası yüzünden Hindistan hükümetiyle karşı karşıya geldi. Şimdi ise WhatsApp uçtan uca şifreleme koruması tehlike altında.

Peki WhatsApp‘ın getirme için üzerinde çalıştığı özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle v ediğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık