WhatsApp iOS sürümü güncellendi! İşte yenilikler!

WhatsApp'ın iOS sürümü güncellendi! İşte yenilikler!

WhatsApp uygulaması iOS için yeni bir güncelleme ortaya çıkardı. iOS için WhatsApp uygulaması 2.21.71 sürümü kullanıcılara sunulmakta. Yeni güncelle ile kullanıcılar için birden fazla yeni özellik mevcut. Yeni özelliklerden bazıları gruplara kaybolan mesaj özelliği ve medya görüntülemede yapılan iyileştirmeler. WhatsApp iOS sürümü güncellendi! İşte yenilikler!

WhatsApp iOS sürümü güncellendi!

Son zamanlarda WhatsApp yaptığı yeni güncellemeler ile dikkatleri üstüne çekiyor. Uzun zamandır kaybolan durum özelliğine sahip olan WhatsApp, bu özelliğine ek olarak kaybolan mesaj özelliğini eklemişti. Söz konusu özelliğin amacı “Kullanıcıların sonsuza kadar bazı konuşmalara takılıp kalmamaları gerektiği” şeklinde açıklanmakta.

Haberimize konu olan özellik yeni güncelleme gelene kadar sadece bireysel sohbetler içinde etkin olma durumu mevcut, grup sohbetleri dahil değil. Özelliğin aktif olduğu cihazlarda artık gruplara gönderilen medya ve mesajlar da 7 gün sonra kaybolacak. Gönderilen medya ve mesajlar kaydedildikleri cihazlardan kaybolmayacak. Ek olarak bir mesaj ve medya başka birine iletildiğinde, favorilere eklendiğinde veya kaydedildiğinde kaybolmayacak.

Güncelleme ile medya bölümüne de yenilikler geldi. Daha önce arkadaşınıza ya da bir gruba medya gönderdiğinizde kare şeklinde oluyordu. Gönderilen medya kare şeklinde değil tam boyuta yakın bir şekilde görünme durumu mevcut. Ayrıca bu özellik sayesinde medyaya dokunmadan sohbet içerisinden rahatça görüntüleyebileceksiniz.

Peki bu konuda siz ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık