Netflix’i ücretsiz izleyin sistemi yakında geliyor

Netflix’i ücretsiz izleyin

Türkiye gündeminde sıkça tartışma konusu olan Netflix abonelik sistemi adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde ücretsiz bir aylık deneme sistemini geri getiren sevilen içerik izleme platformu yeni bir sisteme geçmeyi planlıyor. Bu sistem bazı içerikleri ücretsiz izlemeye imkan sağlıyor. Netflix’i ücretsiz izleyin sloganıyla kullanıcıların karşısına çıkan popüler platform, bu sistem içerisinde popüler ve kaliteli yapımlara yer veriyor.

Netflix’i ücretsiz izleyin sistemine geçildi

Popülerliği her geçen süre içerisinde artmaya devam eden Netflix yepyeni bir adım atıyor. Atılan bu adım ile Netflix’te ücretsiz olarak izlenebilecekler arasında; Elite, Stranger Things, Patron Bebek Yine İş Başında, When They See Us, Grace and Frankie, Love is Blind, Murder Mystery, The Two Popes, Bird Box ve Gezegenimiz yapımları yer alıyor.

Gelen bilgilere göre ücretsiz olarak izlenebilen bu sistem içerisindeki yapımlardan dizilerin sadece ilk bölümleri izlenebiliyor. İzlediğiniz diziyi sevdiğiniz takdirde diğer bölümleri izlemek için abone olmak gerekiyor fakat filmler öyle değil. Filmler abone olunmadan baştan sona kadar izlenebiliyor. Bu özellik şu an için iOS ve akıllı televizyonlarda çalışmıyor olsa da ilerleyen günlerde talebe göre desteklenen cihazların sayısı artacak gibi duruyor.

Eylül ayı içerisinde popüler platform içerisinde merakla beklenen bir çok yapım mevcut. İşte o yapımlar:

Diziler:

Away: Yeni dizi (4 Eylül)

Atiye: 2. Sezon (10 Eylül)

Baby: 3. Sezon (16 Eylül)

The Last Word: Yeni dizi (17 Eylül)

Ratched: Yeni dizi (18 Eylül)

Filmler:

Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum (4 Eylül)

Minnoşlar (9 Eylül)

The Devil All The Time (16 Eylül)

Enola Holmes (23 Eylül)

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık