PUBG Oyunu Haritasını Yeniliyor! İşte Detaylar

PUBG Oyunu Haritasını Yeniliyor! İşte Detaylar

Popüler oyun PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) yeni güncelleme geliyor. Duyurulan yeni güncelleme ile iki yeni harita ve Miramar Remaster oyuna ekleniyor. PUBG Oyunu Haritasını Yeniliyor! İşte Detaylar

PUBG Oyunu Haritasını Yeniliyor! İşte Detaylar

Hayranlarının zevkle oynadığı battle royale oyunu PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) yeni güncellemesini oyun severlerine duyurdu. Yerinde saymayarak kendini geliştirmeye devam eden  PUBG ekibi, iki yeni haritayı son güncellemesine ekleyecek.

Söz konusu olan yeni güncelleme  12.1 yaması ile birlikte gelecek. Fakat yama şu anda PC sürümünde test aşamasında. Test aşaması bittikten sonra iki yeni harita ve Miramar’ın yenilenmiş versiyonu aktif halde olabilmekte.

Güncellenen Miramar haritasında yeni aydınlatmalar, performans optimizeleri ve bölge değişikleri yapılmakta. Geçtiğimiz zamanlarda Sanhok haritasında yapılan optimizasyon işleminin gelişmiş hali Miramar’da olacak.

Miramar haritasındaki arazi ve bina dokularında değişiklik yapılmakta. Oyuncuların hareketlerinin daha rahat olması için gereksiz engeller kaldırılmakta. Ayrıca  PUBG ekibi yaptıkları değişikliği görebilmeniz için bir görsel paylaştı. İşte eski Miramar vs yeni Miramar:

Yapılan güncelleme ile gelecek olan iki yeni haritadan ilkine Tiger adı verilmekte. Tiger haritasında PUBG’de daha önce görülmemiş özellikler olacak. Ayrıca takım arkadaşlarını tekrardan canlandırma özelliğinin de olacağı belirtilmekte. Fakat söz konusu olan bu özelliğin tam detayları ve ne zaman geleceği hakkında herhangi bir ayrıntı mevcut değil.

Diğer harita adına ise Kiki adı verilmekte. Söz konusu olan harita diğer haritalara göre daha kentsel özellikler barındırmakta. Gizemli yeraltı laboratuvarlarından devasa gökdelenlere, bataklık alanlarından metrolara ve su altı binalarına kadar çok çeşitli konumlar içermekte.

Peki siz bu güncelleme hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak görüş ve düşüncelerinizi bizlerle ve okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık