Outriders Sevindirici Haber Geldi! 1 Nisan’da Tüm Platformlarda

Outriders Sevindirici Haber

OUTRIDERS, orijinal ve karanlık bir bilim kurgu evreninde geçen eşli RPG nişancı oyunudur. İnsanlık Enoch’un siperlerinde kan kaybederken, kendi Outrider’ınızı yaratacak ve düşman gezegende bir yolculuğa çıkacaksınız. Bunun yanında Outriders Sevindirici Haber Geldi! Söz konusu oyun 1 Nisan’dan itibaren Google Stadia‘da dahil olmak üzere tüm platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Outriders sevindirici haber, 1 Nisan’da tüm platformlar için

Oyun Square Enix tarafından geliştirildi. Google Stadia için bir ilk. Ayrıca Stadia kullanıcıları Outriders‘ı oynamak için uzun bir süre beklemek zorunda kalmayacak. 1 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanması planlanan oyun, eş zamanlı olarak bulut oyun servisi Google Stadia için de mevcut.

Atılan bu adım Stadia kullanıcıları için sevindirici bir haber. Stadia’da oyunların diğer platformlardan çok daha sonra piyasaya sürüldüğü birkaç durum oldu. Bu durumlar oyun severlerin canını sıkıyordu.

Örneğin Madden NFL 21, FIFA 21 ve Star Wars Jedi: Fallen Order. Bu oyunlar diğer platformlarda yayınlandıktan birkaç ay sonra Stadia için hizmete girdi.

Outriders’ın tüm platformlarla eşzamanlı çıkış tarihinin, Stadia’yı rakip platformlara karşı daha güçlü hale getirdiği mevcut. Ayrıca bu durum Google’ın birinci taraf stüdyolarını, üçüncü taraf geliştiricilerle ortaklığa odaklanmak için kapattığı düşünceler içinde var.

Peki söz konusu bu gelişme ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak fikirlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık