Steam İnterneti Yavaş Kullanıcılarını Düşünüyor!

Steam İnterneti Yavaş Kullanıcılarını Düşünüyor!

Popüler dijital dağıtım platformu Steam, oyuncuların gözdesi. Her geçen gün bünyesine getirdiği yeni bir özellik ile kullanıcıların gönlünde taht kuran platform yine kullanıcılarını düşünüyor. Şimdi de interneti yavaş olan kullanıcıları için yeni bir özellik geliştirdi. Steam İnterneti Yavaş Kullanıcılarını Düşünüyor!

Steam İnterneti Yavaş Kullanıcılarını Düşünüyor!

En çok sevilen platformlardan biri olan Steam, yaptığı yenilikler ve indirimler ile dikkatleri üzerine çekmekte. Bildiğiniz üzere birçoğu internet kullanıcısının en büyük derdi internet hızları. Özellikle de düşük internet hızına sahip olmak oyuncuların bir kabusu. Ancak sevilen platform Steam bu duruma bir el attı. Şirket yeni bir özellik geliştirdi ve düşük internet hızına sahip kullanıcıları artık mutu olacak. Platformyeni bir proje üzerinde çalışmakta. Proje, SteamDB’den Pavel Djundik tarafından ortaya çıkarılan ve geçtiğimiz Mart ayında alınan bir patente sahip. Bu proje ile birlikte kullanıcılar Steam’den satın aldıkları bir oyunun indirilmesini ve kurulmasını beklemeden oyuna başlayabilecekler.

Şirketin yeni geliştirdiği proje ile ilk düşündüğü kişiler internet hızı düşük olan kullanıcılar. Artık bu proje ile yavaş hıza sahip kullanıcıların bekleme süreleri kısalacak. Ayrıca yeni projeye ek olarak, patenti alınan bu yeniliğin bir artısı daha var: Oyun kurulana dek sabit diskinizde oluşan lüzumsuz şişkinliğe son vermek. Kullanıcıların indirme linklerine tıkladıkları oyunun boyutu ile sabit diskte oluşturduğu alan arasında fark olabilmekte. Ancak söz konusu proje aktif olursa kullanıcılar oyun inmeye başladıktan kısa bir süre sonra oynayabilecekler. Ayrıca platform kullanıcılarının memnun olmadıkları bir sorunu daha çözecek. Artık kullanıcılar, oyun kurulduktan sonra sabit diskte ne kadar yer tutacağını öğrenebilecekler. Ancak şirket bu yeni projenin çıkacağı tarih ile ilgili herhangi bir bilgi vermedi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca Steam platformunu kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık