Popüler Bilim Kurgu Oyunu Outcast’in Devamı Yolda!

Popüler Bilim Kurgu Oyunu Outcast’in Devamı Yolda!

0

İlk olarak 1999 yılında oyuncuları ile buluşan Outcast yeni bir duyuru ile geldi. Söz konusu oyunun devamı geliyor. Popüler Bilim Kurgu Oyunu Outcast’in Devamı Yolda!

Popüler Bilim Kurgu Oyunu Outcast’in Devamı Yolda!

Popüler Bilim Kurgu Oyunu Outcast’in Devamı Yolda!

Oyun dünyası birden çok kategoriye sahip bir dünya. Bilim kurgu türündeki oyunların da büyük bir hayran kitlesi mevcut. Outcast oyununun hayranlarını sevindirecek bir haber geldi; oyununun devamı geliyor. Hayranlarını daha fazla meraklandırmadan söz konusu devam oyununun ilk fragmanı yayınlandı. Her ne kadar fragmanda oynanış görüntüleri yer almasa da Outcast 2’nin nasıl olacağı ve ana karakterin amacı hakkında bilgiler yer almakta.

Outcast 2: A New Beginning1999‘da piyasaya sürülen ilk oyundan sonra hayranları faazlasıyla mutlu etti. Yayınlanan fragman istila edilen bir gezegende geçiyor. Adelpha halkına yardım etmek için gönderilen ana karakter Cutter Slade, canlıları köleleştirmek isteyen robotlara karşı bir mücadele içinde. Söz konusu oyun ilk oyunda da olduğu gibi üçüncü şahıs nişancı kamera açısına sahip. Ayrıca oyunun türü açık dünya aksiyon-macera olmakta.

 2019 yılında THQ Nordic şirketi Outcast isim haklarını sahiplendi. Şirket Outcast 2 için, “Oyuncu eylemlerine dayalı doğrusal olmayan bir oynanış ve dinamik hikaye bulunmakta. Ayrıca oyunda düzinelerce kişisel silah üretme yeteneğimiz de yer alıyor.” cümlelerini kullandı. Ancak oyun için şimdilik bir çıkış tarihi mevcut değil. Fakat THQ Nordic oyunun, Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC’ye “yakında” çıkacağı bilgisini veriyor.

Peki siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir