Admatic Nedir? Admatic Reklam Kodu Ekleme ve Para Kazanma

admatic nedir

İnternet üzerinden para kazanma için sizlerde farklı yollar aramışsınızdır. Biz her zaman sizlere Adsense ile para kazanma konusunu tavsiye etmekteyiz. Ancak Adsense maalesef her siteye reklam vermemekte. Sizler de Adsense alternatifi reklam veren sitelere yönelebilmektesiniz. Bundan dolayı sizlere Admatic Nedir ve Admatic ile para kazanma gösterme istemekteyiz.

Admatic Nedir?

AdMatic Nedir? İnternette reklam almaya/vermeye yarayan bir bir firmadır. Ayrıca Google Adsense ile anlaşmalıdır. Güvenilir reklam firmasıdır. Reklam yayınladıkları websitelerinde, kaliteli ve siteye giren ziyaretçilerin ilgisini çekecek ve beğenisini çekecek güzel reklamlar yayınlamaktalar. Bunun yanında reklamların kaliteli olması ve sitenizde sırıtmaması kullanıcı memnuniyetinin artması ile beraber daha çok para kazanmanızı sağlar. Reklamlar, ziyaretçilerinizin dikkatlerini çekecek, tıklama ve izlenme oranı artacaktır.

Adsense alternatifi reklam veren siteler için fazlasıyla site mevcut. Popcash nedir? Popcash para kazanma ve Adcash nedir? Adcash para kazanma konusunu sizler için yazılaştırmıştık. Admatic para kazanma konusunda bunlar ile aynı mantıkta işlemekte. Reklam yayınlayarak internet üzerinden para kazanmanızı sağlayacak.

Admatic Reklam Alma – Videolu Anlatım

Admatic Nedir? Admatic Reklam Kodu Ekleme

Öncelikle Admatic reklam kodu ekleme için admatic sitesine girip kayıt olun. Kayıt olma işlemi kolay olduğundan siz halledebilirsiniz. Web sitenizin başvurusu 1 veya 2 gün içerisinde onay veya red alır. Admatic reklam alma, Adsense reklam alma kadar zor değil. Ayrıca Admatic, indirme sitelerine anlık olarak reklam vermemekte. Adsense’den çok uğraşmanıza rağmen reklam alamadıysanız, bu siteyi sizlere kesinlikle tavsiye ederiz.

Bunun yanında sitenizi ekledikten sonra ana sayfada Web Sitelerim > Reklam Kodu Al kısımları mevcut. O kısımdan istediğiniz boyutta reklamı alıp sitenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca size <head> <head/> kodları arasına da ekstra kod eklemenizi söyleyebilir. Bunu da basit bir şekilde halledebiliyorsunuz.

Admatic Ödeme Günleri

Admatic ödeme günleri, ayın 25’i ile 30’u arasında herhangi bir gün olarak belirtiyor. Bunun yanında taahhütlerine de uyuyorlar. AdMatic ile çalışan kişilerden şuana kadar ödeme almama konusunda bir şikayet duymadık.

Admatic Ödeme Seçenekleri

Ödemeleriniz banka hesabınıza yapılıyor. Paypal ödemesi mevcut değil.

AdMatic Ödeme Alt Limiti Nedir?

AdMatic’te ödeme alt limiti 50 TL olarak belirlenmiş. Ayrıca bakiyeniz 50 TL’yi geçtiği taktirde, ödeme günü geldiğinde size ödemenizi gerçekleştiriyor.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık