Binomo Nedir? Binomo Para Yatırma ve Çekme

Binomo Nedir

Binomo Nedir? Binomo nasıl kullanılır ve Binomo para kazanma ile ilgili pek çok araştırma yapıldığını kısa süre önce fark ettik. Öncelikler sizler için Binomo Nedir? sorusuna yanıt verelim. Binomo, finansal varlıkların kısa zamanlı gerçekleşen fiyat hareketleri üzerinden işlem yapılmasını sağlayan bir ticaret platformudur. Bu platformun borsadan farkı ise platformda işlem gören menkul kıymetleri veya yabancı dövizleri gerçekten alınıp satılmaz. Yalnızca bu finansal varlıkların fiyat hareketleri üzerinden işlem açılmaktadır. Eğer yatırımcılar grafiği doğru okuyup varlığın fiyatının yönünü doğru bir şekilde analiz ederse, yapılan işlemlerden gelir elde ederler.

Dünyada birçok örneği bulunan ticaret platformları arasında Binomo da bulunmakta. Binomo nasıl kullanılır? Kullanıcılarının menkul kıymetlerin fiyat oynaklığı üzerinden gelir elde edebilmelerini sağlayan bir aracı kurumdur. Ayrıca şunu belirtmeliyiz ki Binomo bir bahis sitesi veya kumar sitesi değildir. Söz konusu platformu kumar gibi oynarsanız yüksek ihtimalle zarar edersiniz. Grafikleri çizerek ve ileriyi düşünerek işlem yapılmalıdır.

Binomo Nasıl Kullanılır? Videolu Anlatım

Binomo’ya Hemen Üye Ol!

Hesap Açma ve Giriş Yapma

Binomo’da işlem yapabilmek için hesap açmanız gerekmektedir. Hesap açıp giriş yapmak ise oldukça basittir. İlk olarak web sitesine giriş yaptıktan sonra sarı Üye Olun kutucuğuna tıklıyorsunuz. Sonrasında ise e-posta adresinizi ve kullanmak istediğiniz şifrenizi giriyorsunuz. Aşağıdaki üç farklı para biriminden (Türkiye için TL, Dolar ve Euro) seçeneklerinden birini seçiyorsunuz. Son olarak da, e-postanıza gelen onaylama maili üzerinden e-posta doğrulamanızı yapıyorsunuz. Bu kadar basit! Daha sonrasında hesabınıza giriş yapmak istediğinizde ise e-postanızı ve şifrenizi girerek giriş yapabilirsiniz. Hesabınızı oluşturduğunuz anda size bir demo hesabı ve seçtiğiniz para birimine göre 1.000 $/€  veya 8.000 TL sanal sermaye tanımlanmış olacaktır. Demo hesabının ne olduğunu aşağıda inceleyelim. Binomo para kazanma!

Demo Hesabı


Söz konusu demo hesabına, kendi hesabınızı açar açmaz ulaşabilmektesiniz. Ardından Binomo’nun işleyişi ile ilgili daha fazla bilgi edinebilmeniz mümkün. Bununla birlikte, eğer teknik analiz ve grafik yorumlama bilginiz zayıfsa bu becerileri de herhangi bir finansal risk altına girmeden pekiştirebilirsiniz. Ne kadar iyi bir trader olursanız olun, Binomo’yu ilk defa kullanacaksanız bu Demo hesabında kısa da olsa bir süre geçirmenizi önermekteyiz.

Para Yatırma

Demo hesabında tecrübe edinene kadar vakit geçirdikten sonra gerçek hesaba geçebilirsiniz. Gerçek hesabı kullanabilmeniz için öncelikle para yatırmanız gerekmekte. Bunu yapmak için de hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşedeki profil butonuna tıklayın ve “Hesabım”ı seçin. Sonrasında zaten önünüze ilk açılan ekran para yatırma ekranı olacak ve burada kullanabileceğiniz bütün seçenekleri göreceksiniz. E-cüzdan yöntemleri daha hızlı işlem yapmakta.

Binomo Nedir? Para Çekme ve Limitler

Binomo‘da gerçek sermayenizle işlemler yaptınız ve getirilerinizi çekmek istiyorsunuz. Bunu da para yatırmak gibi aynı şekilde yapabiliyorsunuz. Binomo para kazanma! Yine “Hesabım”a giriyorsunuz. Ardından Para Yatır değil de Para Çek menüsüne giriyorsunuz ve mevcutta kullanılabilir yöntemlerin birini kullanıyorsunuz. Burada dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Binomo’da günlük/haftalık/aylık çekim limitleri bulunmaktadır, bu limitlerin üzerinde çekim yapamazsınız. Bu limitler ise aşağıdaki gibidir: Günde en fazla 3.000 $ / 3.000 €  veya 3.000 $’a denk bir tutar (Hesap para birimine bağlı olarak); mevcut hafta sona ermeden en fazla 10.000 $; mevcut ay sona ermeden en fazla 40.000 $.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık