Spotify Anket Özelliği Geliyor! Test Sürecinde

Spotify Anket Özelliği Geliyor! Test Sürecinde

0
Spotify Anket Özelliği Geliyor

Dünya genelinde kullanılan ve sevilen sesli içerik dağıtım platformu Spotify, kullanıcılarının podcast’lerde daha aktif olmasını sağlamak istiyor. Bu isteği doğrultusunda yeni bir özellik getirmeyi hedefliyor. Bu özellik sayesinde podcast’lerde anketler yapılabilecek. Spotify Anket Özelliği nasıl olacak?

Spotify Anket Özelliği Geliyor

Spotify, podcast yapanlar ve dinleyiciler için bağlantı kurmayı basitleştirecek yöntem aramakta. Bu yöntemlerden bir tanesi de kısa süre önce test edilmeye başlanacak olan anketler özelliği olacak. Test aşamasında olan özelliğin kullanımı basit tutulacak.

Podcast yayıncısı ya da yayıncıları, doğrudan uygulama üzerinde anket gerçekleştirip diledikleri soruları sorabilecekler. Aynı zamanda gelen cevapları görüp değerlendirmek mümkün.

Test edilen soru sorma özelliğini kullanan kişiler, sordukları sorular üzerinde tam kontrole sahip olacak. Örneğin bir yayıncı, bir sonraki konuğunu belirlemek için dinleyicilerin belli bir tarihe kadar katılabilecekleri bir anket yayınlayabilecek. Anketlerde bulunan sorulara verilen cevaplar anonim kalacak.

Dev şirket hali hazırda bu özelliği test ediyor. Bu nedenle de tüm podcast yayıncıları bu hizmete doğrudan erişim sağlayamayacak. Şimdilik dünyaca ünlü olan bazı seriler bu yeni özelliği kullanabiliyor.

Özellik test aşamasında iken %90’lık bir kısmı iOS ve Android cihazlarından bu anketlere erişebilecek. Erişilen anketleri sorunsuz bir şekilde cevaplayabilirsiniz. Kullanım kolaylığı ile etkileşim arttırılması konusunda adım atılıyor.

Siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir