2021 Yılının En Hatalı Telefonu Belli Oldu!

2021 Yılının En Hatalı Telefonu Belli Oldu!

0

Çin medyası yeni bir haberle geldi. Söz konusu haber sonucunda 2021 yılının en hatalı telefonu belli oldu. İşte o model!

2021 Yılının En Hatalı Telefonu Belli Oldu!

2021 Yılının En Hatalı Telefonu Belli Oldu!

Her yıl olduğu gibi geçtiğimiz yıl da telefon piyasasına birçok yeni model telefon dahil oldu. Modellerin arasında en üst seviye telefon olarak adlandırılan amiral gemisi telefonlar da yerini aldı. Bildiğiniz üzere bir markanın en yeni teknoloji kullanarak çıkarttığı son telefonuna sahip olmak, diğer telefon modellerinden daha pahalı olmakta. Kullanıcılar da doğal olarak bir amiral gemisine sahip olmak istediklerinde satın aldıkları telefon beklentilerini karşılamalarını beklemekte. Ayrıca bir amiral gemisi telefona sahip olduklarında telefonlarının onlara çok fazla sorun çıkartmamasını istemekteler. Ancak bu durum bazı amiral gemisi telefonla için geçerli olmadı. 

Google Pixel 6 Pro modeli, Türkiye’de ne yazık ki satışa sunulmadı. Yurtdışında ise 899 dolar’dan (12.000TL) satılmakta. Şık bir tasarıma sahip olsa da modelin piyasaya sürülmesinden itibaren kullanıcılar birçok sorunla karşı karşıya kaldılar. Özellikle çağrı kesintisi, sinyal kaybı, parmak izi kilidinin yavaşlığı, ekran titremesi gibi sorunlar yaşanmakta. Bu nedenle de Çin medyasına göre 2021’in en fazla hataya sahip amiral gemisi telefonu Google Pixel 6 Pro oldu. BU hatalar modelin şıklığının ve özelliklerin önüne geçmeyi başarmakta. Google tarafından sürekli düzeltilse de bu hatalar kullanıcıları fazlasıyla mutsuz etmekte

Peki siz bu konu hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Google markalı ürünleri kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz..

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir