Xiaomi Mi Watch Lite Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi-Mi-Watch-Lite-diyobi-1920x1080

Akıllı telefonların yanı sıra Xiaomi bir de giyilebilir teknolojide adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Watch Premium Edition modelinin ertelendiğini okumuştuk. Akıllı saat kısmında da fazlasıyla rekabetçi özellikler ve fiyatlar ile şirket karşımıza çıkıyor. Şimdi de Xiaomi Mi Watch Lite adlandırmasındaki akıllı saatini tanıtacak.

Xiaomi Mi Watch Lite uygun fiyatla geliyor

Söz konusu akıllı saatin isminde bulunan Lite ile daha uygun bir fiyat fırsatıyla 10 Aralık tarihinde karşımıza çıkacağı söyleniyor. Gizmochina tarafından güvenilir bir kaynağa dayandırılan bu bilgi sadece tanıtım tarihine yer vermiyor. Akıllı saat aynı zamanda oldukça uygun fiyatlı da olacak. 60 doların altında bir fiyatla satışa çıkacağı düşünülen saatin, fiyatının ”50 dolar” olacağı tahmin ediliyor.

Yeni Mi Watch Lite modelinde Redmi Watch ile özelliklerinin benzer olacağı bir çok kişi tarafından düşünülüyor. Hatırlamak gerekirse, Redmi Watch, 323 ppi piksel yoğunluğu sunan kavisli ekran ve kare bir tasarıma sahip. Fazlasıyla klasik bir görüntüye sahip olan bu cihaz 20’den fazla özel arma
desteğine ev sahipliği yapıyor.

Lite modelinin pil kapasitesi bilinmemekle birlikte, Xiaomi tek bir şarjla bir haftalık kullanımın sunulduğu hakkında bilgi paylaşmıştı. Raporlar, Mi Watch Lite’ın 5W şarj desteği ile 230mAh pil içerdiğini gösteriyor.

Yeni Xiaomi akıllı saatin teknik özellikleri ile ile ilgili ilk dikkat çeken detay ise 1.41 inç HD ekran oluyor. Buna ek olarak dahili GPS, 230 mAh dahili batarya ve 5W şarj desteği bulunuyor. Bluetooth 5.1 ile bağlantı sağlayan yeni akıllı saat hem Android hem iOS cihazlar ile kullanılabiliyor. Android tarafında 4.4 ve üzeri, iOS tarafında da iOS 10 ve üzeri versiyonlar ile kullanılabilecek.

Görsel temsilidir.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık