Samsung Galaxy A04s Hakkındaki Bilgiler Sızdırıldı!

Samsung Galaxy A04s Hakkındaki Bilgiler Sızdırıldı!

En büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şirket şimdi ise akıllı telefon modellerine bir yenisini daha ekleyecek. Kullanıcıların cebini düşünecek olan bir modelle gelecek olan şirket bir sızıntı haberi ile karşı karşıya. Samsung Galaxy A04s hakkındaki bilgiler sızdırıldı. Gelen bilgiler doğrultusunda modelin tasarımı ve özellikleri belli oldu.

Samsung Galaxy A04s Hakkındaki Bilgiler Sızdırıldı!

Samsung Galaxy A04s

Popüler teknoloji Samsung geçtiğimiz yıl Ağustos ayında cep dostu Galaxy A03s modelini kullanıcıları için sunmuştu. Şirket şimdi ise serinin bir üst modeli için kolları sıvadı. Herkes tarafından mobil cihaz sızıntılarıyla tanınan OnLeaks, yeni akıllı telefonun render görüntülerini paylaştı.

Gelen bilgilere göre yeni model 6,5 inç boyutunda bir LCD ekranla gelecek. Su damlası çentiği barındıran bu ekranın çözünürlüğü hakkında net bir bilgi bulunmasa da, giriş seviyesi olduğu göz önünde bulundurulduğunda en fazla 720P HD+ destekleyeceği tahmin edilmekte. Modelin arka tarafında Megapiksel değerleri ve özellikleri şimdilik bilinmeyen üçlü kamera kurulumu ve 1 adet flaş bulunmakta. Ayrıca modelin alt tarafında ise 1 adet hoparlör ızgarası, USB Type-C bağlantı noktası ve 3,5mm kulaklık girişi yer almakta. Akıllı telefonun sol tarafında ise1 adet SIM kart yuvası bulunmakta. Ancak SD kart desteği olup olmadığı henüz belli değil.

Gelen sızıntı bilgilerinde maalesef Samsung Galaxy A04s teknik özellikleri hakkında bir detay mevcut değil. Bir lt modeli olan Galaxy A03s, MediaTek Helio P35 yonga setinden güç almakta. Ayrıca 4GB RAM + 64GB depolama alanına sahip. Ek olarak modelin 5,000 mAh bataryası da 15W güç adaptörüyle şarj oluyor.

Peki siz bu model hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Samsung markalı ürünler kullanmakta mısınız? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık