Tiktok’a Marketplace Geliyor! İşte Detaylar

Tiktok'a Marketplace Geliyor! İşte Detaylar

En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Tiktok, yeni bir özellik ile geliyor. Dün düzenlenen etkinlikte Marketplace özelliğini duyurdu. Tiktok’a Marketplace Geliyor! İşte Detaylar

Tiktok’a Marketplace Geliyor! İşte Detaylar

Her geçen gün yeni bir kullanıcı sosyal medya uygulaması TikTok’u kullanmaya başlıyor. Bu sayede platformun popülerliği gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Uygulamanın gelen bilgilere göre aktif olarak bir milyardan fazla kullanıcısı mevcut. Ayrıca günümüzün en başarılı sosyal medya platformları listesinde üst sıralarda yer almakta. Özellikle de pandemi ile birlikte kullanıcı sayısında ciddi bir artış gözlemlenen platform, dün yapılan bir etkinlikte yeni özelliğini duyurdu. Söz konusu yeni özelliğe TikTok Markeplace adını veren platform, markaların içeriklerine en uygun kişilerle çalışmalarına olanak sağlamayı hedeflemekte.

Yeni özelliğin adı TikTok Marketplace olarak karşımıza gelmekte. Yeni özellik markaların kendilerine en uygun kişiyi bulmaları için tasarlandı. Artık reklam veren kişiler bu özellik sayesinde tüm kullanıcıları bulabilecekler. Ayrıca mevcut araçlar ile üreticileri kategorize edebilecekler. Ek olarak kendilerine en uygun arama koşullarını oluşturabilme imkanları mevcut. Ayrıca profesyonel bir tecrübe isteyenler için profesyonel ajanslara erişim izni verilen bir iş birliği programı geldi. Belirli bir erişim yetkisi verilen ajanslar, marka ve içerik üretici arasında köprü görevini sağlamakta.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca TikTok platformunu kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık