Tiktok’ta Mavi Tik Nasıl Alınır? 1000 Takipçi ile Mavi Tik Al

Tiktok mavi tik alma

Günümüzde kullandığımız pek çok sosyal medya uygulamasından farklı olan TikTok, popülerliğini arttırmakta. Ayrıca kullanıcılarına kısa ve eğlenceli videolar yapma imkanı sunuyor. TikTok, 2016 yılında ByteDance şirketi tarafından piyasaya sunuldu. Ek olarak 4 yıl gibi kısa bir sürede sosyal medya devleri arasında yerini aldı. TikTok’ta yaş fark etmeksizin herkes bulunmakta. Ayrıca uygulamanın fenomen olma ve para kazanma gibi imkanları da mevcut. Akla ilk gelen şey mavi tik oluyor. Peki, TikTok’ta mavi tik nasıl alınır? Sorunun cevabı haberimizin detaylarında…

2016 yılında Çin’de Douyin ismiyle kurulan sosyal medya uygulaması, global piyasaya TikTok olarak çıkmıştır. Müzikli videolar yapmaya olanak tanıyan TikTok’ta çeşitli video araçlarıyla birbirinden farklı konseptlerde videolar yapmak mümkün. Ayrıca TikTok’ta yapılan videoların çoğu bir akım haline gelerek diğer sosyal medya uygulamalarında da çokça paylaşılmakta. TikTok’ta fenomen olmakta başarılı videolarla mümkün. Ayrıca fenomenliğin ilk adımlarından biri olan mavi tikin nasıl alınacağı ise merak ediliyor. İşte TikTok’ta mavi tik alma işlemleri…

Ayrıca Twitter’da mavi tik alma ve Instagram’da mavi tik alma yazılarımızda dikkatinizi çekebilir.

Tiktok’ta Mavi Tik Nasıl Alınır?

Sosyal medya uygulamalarında mavi tik alma pek çok kişi tarafından talep edilmekte. TikTok’da güvenilir bir hesap olduğunuzu kanıtlamak istiyorsanız hesabınızı doğrulatarak mavi tik alabilirsiniz. TikTok, en az 1000 takipçili hesaplara mavi tik rozeti vermektedir.

Mavi tik almak için öncelikle hesabınızı aktif tutmaya çalışın. Trendlerden yararlanarak eğlenceli ve dikkat çekici videolar çekerseniz kısa sürede hesabınızı onaylatabilirsiniz. Bu sayede daha fazla takipçi ve izlenme de elde edebilirsiniz.

TikTok’da Mavi Tik Almanın Avantajları Nelerdir?

Öncelikle, mavi tik almanız ile birlikte siber saldırı ve spamlara karşı önlem almış olursunuz. Popülaritenizin artmasına da yardımcı olan mavi tik, takipçileriniz tarafından güvenirlilik kazanmanızı sağlar. Bu sayede takipçi sayınız artar. Ayrıca gelir konusunda da faydası olacaktır.

TikTok’ta Mavi Tik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Popüler sosyal medya uygulaması TikTok’ta birçok fenomen mavi tik veya mavi rozet almaya çalışıyor. Fakat TikTok’ta mavi tik alabilmenin bazı kriterleri mevcuttur. Bu kriterler şu şekilde:

  • Hesabın doğrulanmış bir e-posta adresi ve telefon numarasına bağlı olması şarttır.  
  • Sürekli kullanılan aktif bir hesap olmasının yanında eğlenceli ve daha çok trenlerden seçilen video konseptlerinin yapılmış olması mavi tik almayı kolaylaştırır.
  • Takipçi sayısının fazla olması, gerekir. (min. 1000)
  • Videoların düzgün olması ve hashtagli olması da popülerlik açısından önemlidir. 
  • Düzenli olarak her gün içerik paylaşılması da mavi tik almanızı hızlandırır.
  • Videoların beğenilerinin organik ve fazla olması gerekmektedir.
  • TikTok arama kısmında aratılıyor olmanız da mavi tik almak açısından önemlidir.
  • Tanınmış bir isim örneğin şarkıcı, oyuncu, siyasetçi vs gibi ünlü isimler olmak mavi tik almayı kolaylaştırır.
  • Özgün içerikler ve eğlenceli videolar dikkat çekerek popülerliği arttırır.
  • Videoların izlenme sayısının yüksek olması gerekmektedir.

Tüm bu maddelerden hepsi olmasa bile çoğunluğunun sağlanması mavi tik almanızı kolaylaştırmakta.

Bunların ardından TikTok mavi tik almak için yapmanız gereken tek şey TiKTok’a başvuruda bulunma. TikTok’un ana sayfasında bulunan geri bildirim kısmından veya TikTok’a mail atarak başvuruda bulunabilirsiniz. Yazdığınız yazının ingilizce olması gerekmektedir. Ayrıca mavi tik alma için yazacağınız bu metinde neden mavi tik almanız gerektiğini detaylı olarak yollayın. Ardından gerekli incelemeler yapıldıktan sonra mavi tik rozetini almaya hak kazanmanız durumunda mavi tikiniz profilinizde görünecektir.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık