The Sims 4 Sistem Gereksinimleri ve Detaylar

The Sims 4

Sims serisinin sevilen bölümlerinden olan The Sims 4 hakkında bu yazımızda detayları sizlerle paylaşacağız. Bunun yanında oyun sevenler tarafından sıkça oynanan ve hiç eskimeyen oyunun nasıl oynanabileceğine dair sizlere bilgiler paylaşacağız. The sims 4 sistem gereksinimleri!

Sims 4 indir ve Sims 4 nasıl indirilir gibi sorulara da yanıt vereceğimiz bu yazımızda oyunun indirme linkleri de mevcut olacak. Ayrıca sizlerde kolay ve güvenilir bir şekilde bu harika oyun hakkında bilgi edinebilecek ve oynayabileceksiniz.

Daha canlı, daha gerçekçi, daha duygusal ve ayrıca mimiklere sahip Sims karakterleri ile oldukça ilgi gören The Sims 4 oyunu, inanılmaz bir zevk veriyor. Ayrıca tamamen yaşam üzerine kurulu olan oyunda artık çok daha gelişmiş hayati özellikler var. Bir doğum için sancılanma süreci ve hastaneye yetişme serüveni. Ayrıca ölüm durumunda şahit olunan cenazeler, hayalleri, idealleri ve arzuları için çırpınan Simlerden oluşan The Sims 4 gerçek hayatın tüm özelliklerini taşıyor.

Gelişen kişi yaratma özellikleri sayesinde kendinize en yakın simaya bile sahip Siminizi yaratabilirsiniz. Ayrıca Siminizin aile yapısı, fiziksel özelliklerinin her detayı ayarlanabilmekte. Bunun yanında mimiklerin olması The Sims 4’ün en etkileyici özelliklerinden. Çünkü eşinin konuşmasından sıkılmış bir kocanın tüm sıkıntısına kolayca şahit olunabiliyor.

The Sims 4 Sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve üzeri (yalnızca 64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5 ve üzeri
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 650 ve üzeri
  • Boyut: 28,38 GB

The Sims 4’ü Torrent olarak indirmek için Buraya Tıklayın.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık