Resident Evil Village İçin Üçüncü Şahıs Modu Geldi

Resident Evil Village İçin Üçüncü Şahıs Modu Geldi

Capcom şirketi tarafından geliştirilen ve son zamanlarda sıkça adından söz ettiren korku oyunu Resident Evil Village için yeni bir mod yayınlandı. Oyun ilk çıktığı zamanlarda sadece birinci şahıs ile oynanabilirken artık üçüncü şahız modu da geldi. Bunun yanında yeni mod beraberinde bir çok hatayı da getirmiş gibi gözükmekte. Resident Evil Village için üçüncü şahıs modu!

Resident Evil Village İçin Üçüncü Şahıs Modu Detayları

RE Village adlı korku oyunu çıktığı andan itibaren popülerliğini korumakta. İlk serilerinde üçüncü şahıs kamera sistemiyle oyunlarını geliştiren ekip bu durumu kökünden değiştirdi. Bir önceki oyunu RE 7’de olduğu gibi son yapım da birinci şahıs kamera modu ile beraber geldi.

Haberimize konu olan mod oyuncuların birinci ve üçüncü şahıs arasında geçiş yapmasına imkan sunmakta. Ayrıca oyunun 60 fps‘de oynanması konusunda tavsiyelerde mevcut.

Yeni gelen mod içerisinde maalesef bazı hatalar mevcut fakat yine de oyuncular tarafından denenebilir. Ayrıca bu mod sayesinde ana karakterimiz olan Ethan Winters’ın nasıl bir tipe ve vücuda sahip olduğunu görebilirsiniz.

Mod için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Mod her ne kadar yenilik için gelmiş olsa da olumsuz tarafları mevcut. Geliştirilen modun oldukça hantal olduğu dile getirilmekte. Ayrıca oyun kamerasının duvarlardan geçmesi, nesnelerin üçüncü şahısta alınmasının daha zor olması ve ana karakterin animasyonlarının çoğunun tamamen bozuk görünmesi gibi sorunları olduğunu belirtiyor.

Söz konusu oyuna gelen yeni mod hakkında sizin düşünceleriniz neler? Alt kısımdan yorum yaparak sizde fikirlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık