Among Us Çakması Snapchat’e Geliyor! ReVamp Oyunu

Among Us Çakması

Son ayların inanılmaz derecede talep gören Among Us oyununu bilmeyeniniz yoktur. Hakkında binlerce video çekilen ve yazı yazılan oyundan faydalanan şirketler çok. Snapchat ise Among Us’ın tutturmuş olduğu başarıdan faydalanma için kolları sıvadı. Sevilen sosyal medya platformu, Among Us çakması ReVamp oyununu bünyesine katıyor.

Cuma günü bir açıklama yapıldığı bilgisi mevcut. Zynga’nın Snapchat’in oyun platformuna ReVamp adlı bir sosyal aldatma oyununu yakında getireceğini duyurdu. Açıkça “Among Us” gibi oyunların popülaritesinden ilham alan ReVamp, oyuncuların aralarındaki vampiri bulmaya çalıştığı gerçek zamanlı çok oyunculu bir oyunu olacak.

ReVamp’te oyuncular, “eski bir malikânenin odalarını yenilerken arkadaş grupları arasında vampir oyuncunun kim olduğunu ortaya çıkarmaya” çalışacak. Bu, Zynga’nın Snap Games için çıkardığı yalnızca üçüncü oyun. Ancak Among Us’ın başarısı göz önüne alındığında, ReVamp’in Snap’in büyüyen oyun platformunda popüler olması beklenmekte.

Among Us Çakması Snapchat’e Geliyor!

Snapchat uygulamasına Snap Games ilk olarak 2019’da eklenmişti. Şirket, o zamandan beri başka çok oyunculu oyunlar tanıttı. Bunun yanında başka geliştiricilerle ortaklık kurdu. Şirketin yaptığı deneme şu ana kadar başarılı görünmekte. Nitekim Snapchat, Mayıs ayında VentureBeat’e göre oyunları ve mini uygulamalarıyla 200 milyondan fazla oyuncuya ulaştı ve Snap Games’te her ay 30 milyon oyuncu oyun oynuyor.

Peki siz bu gelişme ile ilgili ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık