Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! İşte Detaylar

Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! İşte Detaylar

Merakla gelmesi beklene oyunlardan biri olan Far Cry 6 hakkında yeni bir detay geldi. Söz konusu olan oyunun sistem gereksinimleri açıklandı. Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! İşte Detaylar

Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! İşte Detaylar

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Far Cry oyununun yeni serisi gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni oyunun oynanış videosu yayımlanarak kullanıcıları iyice meraklandırdı. Şimdi ise en önemli konulardan biri daha açığa kavuşturuldu ve sistem gereksinimleri açıklandı.

Bildiğiniz üzere son zamanlarda oyunlardaki grafikler sınırların dışına çıkarak yeni teknolojilerle birleşmekte. Işın izleme gibi gerçekçiliği artıran teknolojilerle oyunların sistem gereksinimleri büyük ölçüde artmakta. Ayrıca Far Cry 6 oyunu da kaliteli grafikleriyle birlikte iyi bir sisteme ihtiyaç duymakta. Ubisoft Türkiye Twitter hesabından merakla beklenen oyunun sistem gereksinimlerini açıkladı.

Paylaşılan görselde minimum sistem gereksinimlerine bakıldığı zaman giriş seviyesine sahip olan sistemin yeterli olduğu görülmekte. R3 1200 gibi pek eski olmayan fakat yeni teknolojilerle uyumlu işlemcinin yanında RX 460 istenmekte. Ayrıca işlemcinin Intel muadili ise i5-4460 olarak belirlenmiş. Ek olarak Nvidia tarafındaki ekran kartı da GTX 960 olarak yer alıyor. Oyunu gelişmiş özellikleriyle oynamak isteyen kullanıcılar için 4K çözünürlükte RTX açık çok yüksek ayarlar olması lazım. Ayrıca oyunu 1080p’den yüksek çözünürlükte oynamak isteyen oyuncular için ek bir doku paketi indirmeleri tavsiye edilmekte. Bir diğer tavsiye edilen konu ise SSD konusu olarak karşımıza çıkıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık