Xbox Game Pass 3 Ay Boyunca Ücretsiz!

Xbox Game Pass 3 Ay Boyunca Ücretsiz!

Windows işletim sistemleri için geliştirilen aboneliğe dayalı Xbox Game Pass binlerce oyun hizmeti sunuyor. Oyun severlerin sıkça kullandığı platform yeni bir haberle geldi. Ancak bu haberin bir şartı mevcut. Eğer kullanıcılar Microsoft’un oyunlarından birini oynadılarsa artık Xbox Game Pass 3 ay boyunca ücretsiz.

Xbox Game Pass 3 Ay Boyunca Ücretsiz!

Binlerce oyunu tek bir abonelik hizmetiyle sunmasıyla “oyunların Netflix’i” olarak bilinen Xbox Game Pass oldukça popüler. Ayrıca hizmet, Microsoft’un Xbox One, Xbox Series S/X konsollarının yanı sıra Winows 10 ve Windows 10 platformlarında kullanılabilmekte. Ek olarak, Xbox Cloud Gaming ile birlikte IOS ve Android’de kullanılabilir.

Microsoft, Xbox Game Pass’e geçtiğimiz Mart ayında 8, bu ayda da 10 oyun ekledi. Ayrıca kütüphanesindeki 5 oyunu da kaldırdı. Kaldırdığı oyunlar nedeniyle kullanıcılarını kızdıran şirket şimdi yeni bir kampanyayla karşımızda. Bilgisayarda PC Game Pass olarak hizmet veren platform önemli bir şart ile 3 ay ücretsiz oldu.

Kullanıcılar, Halo Infinite, Forza Horizon 5 veya Age of Empires IV’ü çıktıkları günden itibaren 28 Şubat 2022’ye kadar en az bir kez oynadılarsa yeni kampanyadan yararlanabilirler. Bu sayede Xbox Game Pass hizmetini üç ay ücretsiz kullanabilirler. Ayrıca ek olarak devam eden herhangi bir aboneliğin de olmaması gerekmekte.

Microsoft, kampanyanın detaylarını şu ifadelerle duyurdu:

”Xbox Game Studios’un bilgisayar oyunlarını oynadığınız ve bu oyunların başarısını desteklediğiniz için teşekkür ederiz! Çıktıkları günden itibaren 28 Şubat 2022’ye kadar bilgisayarda Halo Infinite, Forza Horizon 5 veya Age of Empires IV’ü oynadıysanız size memnuniyetimizi göstermek için 3 aylık PC Game Pass denemesi (yalnızca yeni üyelere) sunuyoruz.

Ayrıca söz konusu kampanya oyunları sadece bilgisayarda oynayanlar için geçerli. Konsolda veya bulut oyunları üzerinden Microsoft hesabıyla oturum açanlar kampanyaya katılamayacaklar. Ek olarak Rusya ve Hindistan’da yaşayan kullanıcılar da faydalanamayacaklar.

Peki siz bu kampanya hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Xbox Game Pass’ı kullanmakta mısınız? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık