Far Cry 6 Fiyatı! PC, PS 4 ve Xbox One Belli Oldu!

thumbnail

Dün internetten yapılan Ubisoft etkinliği ile toplamda dört yeni oyun tanıttıldı. Açıklanan dört yeni oyundan birisi olan Far Cry 6 ise oyuncuların sabırsızlıkla beklediği sızıntılar ile meraklandığı ve nihayet çıkan oyunlar arasında yer alıyor. Günlerdir heyecan yaratan Far Cry 6 fiyatı belli oldu. İşte oyunun PC, PS 4 ve Xbox One platformları için fiyatları:

Far Cry 6 fiyatı

Far Cry 6 fiyatı ne kadar olacağı tahmin edilebiliyordu ancak platformlara göre değişen fiyat etiketi PC oyuncularının yüzünü güldürecek. Zira oyun en ucuz PC oyuncuları tarafından oynanabilecek.

Ubisoft etkinliği devam ederken yayımlanan Far Cry 6 fragmanıyla ön siparişlerin alınmasını sağlamıştı. Oyun şu an için 18 Şubat 2021 tarihinde oyuncularla buluşacak.  Far Cry 6, PlayStation 4 ve PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Google Stadia platformu üzerinden oynanabilecek.

Far Cry 6 PC fiyatlarına bakmamız gerekirse karşımıza, Standard Edition 269 TL olarak, Gold Edition 449 TL olarak ve Ultimate Edition 495 TL olarak çıkıyor. Aynı zamanda oyunun Collector’s  Edition versiyonunun fiyatı henüz açıklanmadı.

Xbox One fiyatında ise Standard Edition 470 TL’lik bir fiyat etiketine sahipken, Gold Edition 600 TL ve Ultimate Edition 650 TL’ye kadar çıkıyor.

PlayStation 4 fiyatında ise karşımıza net rakamlar çıkmıyor çünkü dolar bazında paylaşıldı. Standard Edition 60 Dolar yani yaklaşık 410 TL fiyat ile oyuncuların karşısına çıkıyorken , Gold Edition – 99 Dolar yani yaklaşık 685 TL ile Ultimate Edition 119 Dolar yani yaklaşık 820 TL ile oyuncular ile buluşacak.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık