Dell’in 5K Çözünürlüğe Sahip Olacak Yeni Monitörü!

Dell'in 5K Çözünürlüğe Sahip Olacak Yeni Monitörü!

Dell’in 5K çözünürlüğe sahip olacak yeni monitörü! Dell, özellikle profesyonel alanda gerçekleşen üretimi artırmak için tasarlamış olduğu yeni UltraSharp monitörünün tanıtımını yaptı. Ayrıca şirket, yeni monitörünün fiyatını hakkında da açıklama yaptı.

Bugün aynı anda birden çok cihaza bağlanabilen klavye ve mouse  duyuran Dell, ayrıca yeni UltraSharp monitörlerininde tanıtımını yaptı. Bunlardan en büyüğü olan seri ise UltraSharp 40 Curved U4021QW‘ydu.

Dell’in 5K çözünürlüğe sahip olacak yeni monitörü! UltraSharp 40 Curved, daha öncede anlattığımız gibi 5K çözünürlüğe sahip ve 60 Hz’lik ekran tazeleme oranına sahip. %100 sRGB, %100 Rec.709 ve %98 DCI-P3 renk tuşlamalarıyla gelen bu ekranın griden griye tepki süresi 5 milisaniye. Dell ComfortView Plus da ekranın renk performansını etkilemeden düşük mavi ışık modunu sağlayabiliyor. Ekran, 3,5 mm ses çıkışına ek olarak entegre çift 9 W hoparlör de sahip.

Böyle bir monitörde port sayısı da oldukça fazla olmalı. Monitörde DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, Thunderbolt 3, USB aşağı yönlü akım ve yukarı yönlü akım, RJ-45 Ethernet portları bulunuyor. Bunlara ek olarak PXE Boot’u ve Wake-on-LAN’ı da destekliyor.

Sadece panel ağırlığı 9,5 kg olan, kablolarıyla 13,8 kg ağırlığa ulaşan, iki PC nin bağlanabildiği Dell UltraSharp 40 Curved U4021QWnun fiyat etiketi ise; 28 Ocak’ta satışa çıkacak olan bu monitörün fiyatı, 2.099,99 dolardan (vergisiz 15 bin 500 TL) başlıyor.

Peki siz bu PC hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorum olarak belirtmeyi unutmayın.

En güncel haberlerden haberdar olmak için buraya tıklayınız.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık