PlayStation 4 yazılım güncellemesi yayımlandı

PlayStation 4 yazılım güncellemesi

PlayStation 4 yazılım güncellemesi dev şirket Sony tarafından kısa süre önce yayımlandı. Güncelleme içerisinde bazı iyileştirmeler ve yenilikler olduğu gözlemlendi. Gün içerisinde tüm konsollarda güncellemedeki özelliklerin her biri bulunmuş olacak.

PlayStation 4 yazılım güncellemesi yayımlandı

Kısa süre önce PlayStation 5 tanıtımı gerçekleştikten sonra ilk PS4 yazılım güncellemesi yayınlandı. Yeni güncelleme ile birlikte mesajlaşma ve parti özelliği aralarında entegre edildi. Bu sayede kullanıcılar, iki özelliği aynı anda rahatça kullanabilecek. Bu özellik aynı zamanda PlayStation 5‘te de mevcut olacak.

PS4 için yeniden tasarlanan profil resimleri de bulunuyor. Bloodborne , Journey , Ghost of Tsushima , God of War , The Last of Us: Part II , The Last of Us Remastered ve Uncharted 4: A Thief’s End gibi PS4 oyunlarından yeni profil resimleri de yeni gelen güncellemede bulunuyor.

Çok oyunculu oyun oynayanları özellikle mutlu edecek bir diğer yenilik ise tüm mikrofonları tek bir hamleyle kapatma özelliği oldu. Bunun yanında kullanıcılar, üçüncü taraf kimlik doğrulama araçları ile iki aşamalı doğrulama sistemlerini ayarlayabilecekler.

PlayStation 4 için yayınlanan 8.00 yazılım sürümünde oyuncuların sıkça gördüğü Etkinlikler menüsü artık bulunmuyor. Yeni yazılımla birlikte Uzaktan Oynatma uygulamasına PS5’e bağlanma işlevi de eklendi.

Yapılan bu yenilikler ile ilgili sizin düşünceleriniz tam olarak neler? PlayStation 4 güncellemesi hakkında fikirlerinizi alt kısımdan yorum yaparak belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık