Clubhouse’tan Para Kazanma Hamlesi! Kritik Adım

Clubhouse

Clubhouse, yayınlandığı tarihten itibaren bir çok kişinin dikkatini çekti. İndirme rekorları kıran uygulama yeni bir özelliği getirmeye hazırlanmakta. Bunun yanında artık Clubhouse içerik üreticileri para kazanabilecekler. Ayrıca şuan kısıtlı sayıda para kazanma durumu söz konusu. Clubhouse’tan para kazanma hamlesi şimdilik 20 içerik üreticisi için geçerli.

Clubhouse’tan para kazanma hamlesi

Söz konusu popüler uygulama geçtiğimiz aylarda iOS için yayınlanmıştı. Sonrasında Türkiye’de dahil olmak üzere pek çok ülkede trend oldu. Clubhouse sesli sohbet uygulaması, kullanıcılar için yeni bir dönemi başlattığını belirtti. Ayrıca bir açıklama yapıldı ve söylenen göre artık uygulama üzerinden para kazanılabilecek.

Clubhouse’un yeni uygulaması, bir çok kişi tarafından beklenmekteydi. Mevcut bulunan her sosyal ağ, insanların para kazanmalarını sağlayan çeşitli imkanlar sunmakta. Ayrıca kullanıcılar da bunu en iyi şekilde değerlendirerek, kimi zaman dudak uçuklatan para kazanıyorlar. İşte bu durum, artık Clubhouse için de geçerli olacak. Fakat şu an için dileyen herkes, Clubhouse üzerinden para kazanamayacak.

İlk etapta yalnızca 20 içerik üreticisi, Clubhouse’tan para kazanabilecek

Clubhouse’ın para kazandırma programı “Clubhouse Creator First” olarak isimlendiriliyor. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalara göre bu program, şu an için yalnızca 20 içerik üreticisini kapsamakta. Şirket, kimlerin bu programa dahil olabileceğini ise hazırladığı bir form üzerinden belirleyecek. İlerleyen dönemlerde, çok daha fazla içerik üreticisinin Clubhouse’tan para kazanabilmesi beklenmekte.

Peki yaşanan bu gelişmeler ile ilgili siz ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak fikirlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık