Asus Zenfone 8 Flip Sızdırıldı! İşte Detaylar

Asus Zenfone 8 Flip Sızdırıldı! İşte Detaylar-diyobi-1920x1080

Tayvan asıllı popüler teknoloji şirketi Asus12 Mayıs tarihinde yeni Asus Zenfone 8 serisini tanıtacağını duyurdu. Normal olarak da cihazların tanıtım tarihi yaklaşırken sızıntıların sıklığı artmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Zenfone 8 modelinin yeni görüntüleri sızdırılmışken, dün ise Asus Zenfone 8 Flip ortaya çıktı. Asus Zenfone 8 Flip Sızdırıldı! İşte Detaylar

Asus Zenfone 8 Flip Sızdırıldı! İşte Detaylar

Gelen bilgilere göre Asus; Zenfone 8, Zenfone 8 Flip ve Zenfone 8 mini modellerinin üretimini yapacak. Fakat söz konusu modellerden Zenfone 8 ve Zenfone 8 Flip’in geleceği bilgisi kesin. Ama mini modelin geleceği bilgisi ise henüz kesin değil. Ancak birkaç gün önce sızdırılan görsele göre Zenfone 8 Mini dışında sadece söz konusu olan diğer modeller yer almaktaydı.

Popüler akıllı telefon üreticilerinin geneli, çentikten kurtulup selfie kamerası için yeni çözümler üretmekle meşgul. Örnek olarak bazı üreticiler ekran altı kamera teknolojisine geçiyor. Bazıları da kamera modülünün yapısını değiştirerek farklı çözümler geliştirmeye çalışıyor.

Popüler marka Asus, geçtiğimiz yıllarda Zenfone 6 ve Zenfone 7 modellerinde selfie kamerasına farklı bir çözüm üretmişti. Ürettiği bu çözümü Zenfone 8 Flip modelinde de yapacak. Söz konusu olan yeni model Flip-Flop lens teknolojisi ile birlikte gelecek. Bu teknoloji sayesinde cihazın ön tarafında herhangi bir çentik veya delik olmayacak.

Asus Zenfone 8 Flip modelinde; 64 Megapiksel ana, 12 Megapiksel geniş açı ve 8 Megapiksel de telefoto lens bulunmakta. Cihaz, 6.67 inçlik AMOLED ekranla donatılmakta Ek olarak 1080×2400 çözünürlükte olacak ve 90Hz yenileme hızını da destekleyecek. Zenfone 8 Flip, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga setinden alacak. Ek olarak cihazda 5.000 mAh’lik bir pil mevcut.

Peki siz söz konusu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak görüş ve düşüncelerinizi bizlerle ve okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık