Adcash Nedir? Adcash Reklam Alma ve Para Kazanma

Adcash Nedir

Bu yazımızda ve videomuzda Adcash Nedir? Adcash Reklam Alma ve Para Kazanma hakkında bilgi vereceğiz. Adcash i kullanmak istiyor ve para kazanma istiyorsanız öncelikle trafiğinizin olması gerekmekte. Çünkü pop-under tabir edilen adı üzerinde sayfanın altında açılan reklamları kullanmak durumundayız. Diğer türde bulunan reklamlar ile pek para kazanılamamakta.

Adcash ile para kazanma yolları arasında birden fazla reklam çeşidi mevcut. Ancak yine de adam akıllı para kazandıran pop-under olarak göze çarpmakta. Bunun yanında oyun siteniz var ise adcash te Travian gibi birçok oyunun reklamı vardır.

Adcash Nedir? Adcash Reklam Alma

Adcash i kullanmak için öncelikle www.adcash.com sitesinden üye olmalı ve oradaki reklam kodunu alıp sitenizin footer veya header bölümüne yerleştirmelisiniz. Sitenin anlık olarak Türkçe dil desteği mevcut olduğundan sıkıntı yaşayacağınız bir durum pek olmaz. Ayrıca herhangi bir sorun olduğu taktirde Adcash yetkili kişileri ile iletişim kurabilmektesiniz. Örneğin reklamınız her tıkta açılıyor ise bunu ip başına 1 defa açılacak şekilde, veya ip başına yarım saate 2 kez açılacak şekilde ayarlatabilirsiniz.

Adcash Ödeme Yöntemi

Adcash de paranız kesinlikle kalmaz, her ayın en geç 11 ine kadar ödemeniz gönderilmekte. Örneğin 1-30 Şubat tarihleri arasında 200 dolar pazar kazandınız. Bunu öncelikle ödeme talep et yerinden 1-10 Mart arasında talep ediyorsunuz ve ödemeniz 1-10 Nisan arasında hesabınıza hiçbir kesinti olmadan yapılmakta. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta kesinlikle TL hesabınıza ödeme talep etmeyin. Çünkü hem para bankada bekler gidip çekmek zorunda kalırsınız hem de küçükte olsa paranızdan kesinti yapılır. Paranızı banka hesabına çekmek istiyorsanız ülkemizdeki herhangi bir bankadan Euro hesabı açtırıp adcash ten bankaya ödeme alabilirsiniz. Ayrıca banka hesabı dışında paypal ve payoneer hesabınıza para çekebilirsiniz.

Adcash Ne Kadar Kazandırır?

Yaptığımız araştırmalara göre ortalama olarak 1000 hite 40TL civarlarında vermekte. Adcash ödemeleri euro üzerinden yapmakta. Ayrıca her sitede cpm oranları değişiklik göstereceği için kesin bir rakam vermemiz beklenemez. Yukarıda söylediğimiz sayıları dediğimiz gibi ortalama olarak belirttik.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık