Twitter Takipçi Arttırma Yolları! Tw Takipçi Kasma

Twitter Takipçi Arttırma Yolları! Tw Takipçi Kasma

0

Sevilen sosyal medya platformu Twitter içerisinde popüler olmak mı istiyorsunuz? Twitter da takipçi kasma ve Twitter takipçi arttırma için araştırma mı yapmaktasınız? Bu yazımızda sizlere Twitter takipçi kasma ve Tw takipçi arttırma hakkında bilgiler vereceğiz.

Twitter Takipçi Arttırma Yolları

1- Hashtag Kullanma:

İlk olarak Twitter üzerinden kitlelere ulaşmak istiyorsanız yapmanız gereken şey hashtag kullanmak. Hashtag # sembolü ile yapılır. Ayrıca hashtag sayesinde saatler içerisinde milyonlarca kişiye ulaşabilirsiniz.

2- Mentionları göz ardı etmeyin:

Tweet attığınızda sizden konuşuluyorsa bunu hemen fırsata çevirin. Onlarla iletişime geçin. Sizin iletişime geçtiğiniz kişiler ile diğer kullanıcılar yorumları takip etmeyi sever. İnsanlarla iletişime geçerek, onlara cevap vererek hem aktifliğinizi belli edin hemde dikkat çekin.

3-  Retweet Yapın:

Takipçileriniz bilgiyi sever, sanal alemde düzenli olarak yararlı bilgiler paylaşın. Son dakika haberlerini, medya haberlerini istikrarlı bir şekilde paylaşın. Bu tarz paylaşımlar ile sizi takip etmeleri için nedenler ortaya çıkartın.

4- İlgi Çekici Paylaşımlar:

Anlık çok konuşulan konuları göz ardı etmeyin. Buralara fav, retweet durumlarına tweet atmak ve cevap yazmak sizlere takipçi kazandıracaktır. Twitter genel itibari ile siyasi gibi görünsede aslında temelinde eğlenceli paylaşımlar yatmaktadır. Dikkat çekici paylaşımlar yaptığınızda emin olun bunun karşılığını alacaksınız.

5- Twitter’da ünlü insanları takip edin:

Twitter’da tanınmış kişileri takip etmeniz çok önemli. Onların attıkları tweete karşılık verin, yorum yazın tweet atın, onlarda size karşılık vermesini sağlayın. Bu şekilde başka insanların dikkatini hesabınıza çekebilirsiniz.

6- Takipçilerinize değer verin:

Attığınız tweetlere karşı yorumlar gelirse onlara cevap verin. Karşılıklı olarak yorum yaptığınızda diğer takip etmeyenler görürse de, demek ki burada karşılıklı diyalog var deyip, diğer takip etmeyenlerde takibe başlayabilir.

7- Boş Tweet Atarak Takipçilerinizi Soğutmayın:

Sürekli olarak kesinlikle tweet atmayın. Bunu yapmanız size takipçi kazandırmaktan çok takipçi kaybettirir. Doğru anda ve zamanda insanları sıkmayacak derecede paylaşımlar yapmak en iyisi.

8- Retweet ihtimali olan mesajlar paylaşın:

Twitter’ın en büyük özelliği zincirleme etkisidir. Retweet olayı buradaki en önemli durumlardan biridir. Bunu yaparsanız daha çok kişiye ulaşarak takipçi kazanabilirsiniz.

9- Kalitesiz ve uzun soluklu Tweet atmayın:

Twitter’da kendinizi unutturmayın, bir gün 10 tweet atıp sonrasında ortadan kaybolma durumu hoş olmaz. Bu durumda çok fazla takipçi kaybedebilirsiniz.

Twitter Takipçi Arttırma

10- Direct Mesaj kısmını aktif kullanın:

Direkt mesaj ile takipçileriniz ile daha fazla etkileşime geçebilirsiniz. Farklı platformlar da aktif olarak bulunursanız onun aracılığı ile takipçi kazanabilirsiniz.

11- Takip aralığınız geniş olsun: 

Takip ettiğiniz kişiler farklı yaş ve meslek gruplarından olsun. Ayrıca insanları yurtdışından da takip edebilirsiniz. Siz de takipçilerinizin yurtdışındaki etkili profilleri takip etmesi için bir sıçrama tahtası olabilirsiniz.

Aynı zamanda uluslar arası profilleri takip etmeniz dünya görüşünüz hakkında da takipçilerinize ipucu verir. Twitter türk takipçi hilesi sayılır geniş yelpaze de farklı kişileri takip etmek sizleri twitter takipçi arttırma 2020 yılında inanılmaz fenomen yapabilir.

12- Twitter ile Diğer Sosyal Mecralarda Etkin Olun: 

Facebook, Instagram gibi sosyal platformlarda etkili olun ve Twitter’a kolayca entegre olacaktır. Bu şekilde diğer sosyal platformlarda takipçilerinizi bir arada toplayabilirsiniz.

Yukarıda 12 madde içerisinde sizlere Twitter takipçi arttırma yolları anlatıldı. Adımları gerçekten uygularsanız aylar içerisinde organik bir büyüme ile istediğiniz takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Olurdu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    a_k_oldum
    Aşık Oldum
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir