2021 Hyundai Tucson Yeni Tasarımı İle Tanıtıldı

Hyundai Tucson

2021 Hyundai Tucson, çağa ayak uyduran tasarımı, dikkatleri üzerine toplayan modern çizgileri ve sade iç yapısı ile tanıtımı gerçekleştirildi. Aracın motor seçenekleri hakkında ise şu an için fazla detay bulunmuyor.

Son dönemlerde popüler hale gelen SUV otomobiller, kendi içlerinde inanılmaz bir çeşitlilik oluşturmaya başlamış durumda. Bu rekabet ortamına yeni birini eklemek isteyen Güney Kore merkezli  Hyundai, C-SUV segmentindeki yeni temsilcisi 2021 Hyundai Tucson’u tanıttı.

Yeni Hyundai Tucson, bir bakıma 2019 Tucson’a göz kırpıyorken  5 parçalı LED far tasarımı, Hyundai Kona’yı da andırıyor. Bunun yanına aracın LED farlarının havalandırma panjurları ile tam uyumlu tasarımı fazlasıyla estetik duruyor.

2021 Hyundai Tucson Uyumlu Tasarımı

Yeni otomobilin arka kısmına göz attığımız zaman aracın bir yanından diğer yanına kadar uzanan tek bir LED stop lambaları görüyoruz. Yapılan tasarım, 2021 Tucson’a modern bir görünüm katmış. Şirketin logosu ise arka camın üzerinde olması farklı karşılandı.

2021 Hyundai Tucson’un içine baktığımızda modern ancak bir o kadar da sade bir tasarım ile karşılaşıyoruz. Ön panel, aracın yanlarına doğru uzanan bir bütün olarak tasarlanmış. Bu tasarım, şık bir görünüm ortaya koyuyor olsa da dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence sisteminin bu denli ‘sade’ bir tasarıma fazla elektronik kaldığını söylemek mümkün. Araç, fiziksel konforun yanı sıra adaptif hız sabitleme sistemi, ön yolcular arası hava yastığı, kör nokta kamerası gibi güvenlik özellikleriyle sürüş konforu ve güvenlik de sağlıyor.

Siz yeni Tucson hakkında ne düşünüyorsunuz? Aracın tasarımını ve görüntüsünü beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık