2022 Model Honda Civic Yeniliği Dikkat Çekti!

2022 Model Honda Civic

Ülkemizde satışı gerçekleşen sedan otomobillerden biri de Honda Civic. Söz konusu araç orta seviye bir sedan olarak bilinirken geçtiğimiz günlerde 2022 modeli yayınlandı. Bunun yanında 2022 model Honda Civic yeniliği de dikkat çeken yeniliklerden biri Android Auto oldu.

2022 model Honda Civic Yeniliği!

Günümüzde bir aracın sunmakta olduğu teknik özelliklerin yanında yazılımsal kolaylıkları da dikkat çekmekte. Yazılım bakımından oluşan talebe Apple ve Google cevap vermekte. Android Auto ve Apple CarPlay özellikleri mevcut. Ayrıca Honda Civic 2022’de yükseltme ile birlikte kablosuz çalışma durumu var.

Birçok araç sever mevcut yazılımların telefona kablo ile bağlanmasını eleştirmekteydi. Otomobillerin içerisinde bulunana tabletlerin kablosuz olarak desteklenememesinden kaynaklanan sorun ortadan kalkmakta. Ayrıca günümüzde kablo gerektiren araçların sayısı hızla azalıyor. Yıllar ilerledikçe bu sayı daha da azalması beklenmekte. Honda Civic de Android Auto’yu kablosuz olarak kullanmamıza izin veriyor.

Ancak özelliğe sahip olabilme için stok olarak 8 inç olan araç içi ekranı 9 inç HD olan seçeneğe yükseltmek gerekmekte. Aracın fiyatıyla ilgili hiçbir bilgi mevcut olmadığı için bu yükseltmenin ne kadara mâl olacağını bilmiyoruz.

Honda Civic 2022 ile ilgili bir fiyat bilgisi şu an bulunmamakta. 2022 modeli bu yıl içinde Honda bayilerinde satışa çıkması planlanıyor. Araçla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Peki yaşanan bu gelişmeler hakkında siz ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık