Yeni Akıllı Telefon Realme C25s Sonunda Çıktı!

Yeni Akıllı Telefon Realme C25s Sonunda Çıktı!

Akıllı telefon piyasasında rakiplerinin yanında yerini alan Realme C25s karşımıza çıktı. Söz konusu olan telefon gücünü Helio G85’den almakta. Asya pazarında yerini alan yeni cihaz bataryası ile dikkatleri üzerine çekmekte. Yeni Akıllı Telefon Realme C25s Sonunda Çıktı!

Yeni Akıllı Telefon Realme C25s Sonunda Çıktı!

Şirket, içinde bulunduğumuz yılın Mart ayında bazı Asya pazarlarında Realme C25 akıllı telefonun duyurusunu yapmıştı. Şu an ise şirket, Malezya pazarında Realme C25s adı verilen model ile geri dönmekte. Realme, uygun fiyata ve performansa sahip olan akıllı telefonları ile birçok Asya pazarında yer almakta. Yeni çıkarılan C25s modeli özellikle bataryası ile dikkatleri üzerine çekmekte.

Realme C25s, HD + ekran çözünürlüğü, 60 Hz ekran tazeleme hızı ve 570 nitlik bir tepe parlaklığı sunan 6.5 inç LCD ekrana sahip. Ayrıca ön tarafta 8 MP selfie kamera barındıran bir damla çentik yer almakta. Arka tarafında ise, 48 MP ana kamera, 2 MP B&W ve 2 MP makro kameradan oluşan üçlü kamera bulunmakta.

Ek olarak arka tarafta bir adet parmak izi okuyucusu bulunmakta. Realme C25s, gücünü 8 çekirdekli Helio G85 işlemcisinden almakta. Ayrıca G85, 2x 2GHz ve 6x 1.8 GHz saat hızlarına sahip. Söz konusu olan cihaz, 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile gelmekte.

Realme C25s, 18 W hızlı şarj destekli 6.000 mAh pilden gücünü almakta. Ayrıca Realme UI 2.0 (Android 11 tabanlı) bir işletim sistemi ile karşımıza çıkmakta. Ek olarak da cihaz için su mavisi ve su grisi renk seçenekleri mevcut. Söz konusu için belirlenen satış fiyatı 169 dolar

Peki yeni çıkan bu cihaz ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık