Samsung Galaxy F13 Tanıtıldı! İşte Detaylar

Samsung Galaxy F13 Tanıtıldı! İşte Detaylar

Dev teknoloji şirketi Samsung yeni bir akıllı telefon modeliyle karşımızda. Şirket kendini hız kesmeden geliştirmeye devam ediyor. Bütçe dostu bir model olarak karşımıza çıkan Samsung Galaxy F13 tanıtıldı. Ayrıca modelin fiyatı da belli oldu. İşte detaylar;

Samsung Galaxy F13 Tanıtıldı! İşte Detaylar

Popüler teknoloji şirketi Samsung her zaman olduğu gibi yine rakiplerine karşı kendini ön planda tutmaya çalışıyor. Bu yüzden de uygun fiyatlı olmasına rağmen yüksek batarya kapasiteli yeni bir akıllı telefon ile geldi. Şirket, Galaxy F13 adını verdiği yeni modelini Hindistan’da tanıttı. Model büyük oranda Galaxy M13 modeline benzese de, 6000 mAh kapasiteli bataryası ile farkını büyük oranda ortaya koymakta.

Yeni model gücünü Samsung tarafından geliştirilen Exynos 850 işlemciden almakta. 4 GB RAM’e sahip olan model iki farklı depolama seçeneği ile gelmekte. Ayrıca microSD kart yuvası sayesinde hafızayı 1 TB’a kadar artırmak mümkün. 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğe sahip LCD ekranın yer aldığı model, Infinity-V tasarımı benimseyen bir çentikle gelmekte. Ayrıca söz konusu çentik 8 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameraya ev sahipliği yapmakta. Modelin arka tarafında 50 Megapiksel çözünürlüğünde ana, 5 Megapiksel ultra geniş ve 2 Megapiksel derinlik sensörü olmak üzere üç kamera bulunmakta. Ayrıca cihazda tek bir LED flaş mevcut.

Samsung Galaxy F13 Teknik Özellikleri

  • Ekran: 6,6 inç (2408×1080 piksel) FHD+ LCD Infinity-V ekran, 60Hz yenileme hızı
  • İşlemci: Mali-G52 ile Exynos 850 Sekiz Çekirdekli (2.2GHz x 4 + 2GHz x 4) 8nm işlemci
  • RAM: 4 GB
  • Ön Kamera: f/2.2 diyafram açıklığına sahip 8 MP ön kamera
  • Arka Kamera: f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50MP arka kamera, LED flaş, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 5MP ultra geniş açılı kamera, 2MP derinlik ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2MP makro kamera
  • İşletim Sistemi: Samsung One UI ile Android 12
  • Diğer Özellikler: Çift SIM kart, LTE, GPS, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, NFC, 3,5 mm kulaklık girişi, Dolby Atmos,

Ayrıca 3 farklı renk seçeneğine sahip olan modelin fiyatı 155 dolar. Ek olarak söz konusu bu fiyat 64 GB depolama için geçerli. 128 GB kapasiteli olan modeli satın almak için 167 dolar ödemek gerekmekte.

Peki siz bu model hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Samsung markalı ürünler kullanmakta mısınız? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık