Xbox Series S Hakkında Yeni Bir Sızıntı Paylaşıldı!

Xbox Series S hakkında Yeni Bir Sızıntı paylaşıldı

Xbox Series S hakkında için yeni bir sızıntı geldi. Bir süredir merakla ve sabırsızlıkla beklenen Xbox Series S sızıntılarla gündeme geliyor. Detayları şekillenmeye başlayan konsol önümüzdeki ay piyasaya sunulacak gibi gözüküyor.

Xbox Series S hakkında yeni bir sızıntı geldi!

Xbox Series S bütçe dostu olacak, ancak uygun fiyatlı olurken hangi özellikleri eksik kalacak şu ana kadar Microsoft tarafından açıklanmadı. Geçtiğimiz aylarda, yine bir Series S sızıntısı gündeme gelmişti. İki konsol için ortak kontrolcü olduğu söylenen sızıntıda, Microsoft tarafında yeni nesil konsolların çıkış tarihi ile ilgili iddialar da ortaya atılmıştı.

Mevcut durumda ortaya atılan sızıntılar sonrasında garanti süreleri ele alınarak, yeni konsolların 5 Kasım 2020 tarihinde satışa sunulacakları ortaya çıkmıştı. Yapımcı şirketin şuan itibariyle resmi bir açıklama yapmadığı için, bu konunun ne kadar doğruyu yansıttığı belirsizliğini koruyor.

Yeni sızıntıda bir Twitter kullanıcısı, çevrimiçi Microsoft mağazasından Xbox Kontrolcüsü satın aldı ve kutusunun içinde Series S’den bahseden Game Pass Ultimate deneme kartı hediye edildi.

Deneme kartında, “Xbox Live Gold 100’ün üzerinde yüksek kaliteli oyuna sınırsız erişim içerir. Xbox Series X, S, Xbox One ve Windows 10 için geçerlidir.” açıklamaları yer alıyor.

İddiaların bir başkasında ise, Series S; 7.5 GB RAM4 TFLOP grafik hesaplama gücü ve RTX desteği sunacak.

Yeni iddialar ve sızıntılar hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık