Uncharted Film Setinden Yeni Görüntüler Yayınlandı

Uncharted film seti görüntüleri

PlayStation için özel olarak Naughty Dog tarafından geliştirilmiş olan oyun serisi Uncharted film çekimleri hız kesmeden ve merak uyandırarak devam ediyor. Uncharted resmi Twitter hesabı film seti ile alakalı olan çarpıcı 4 adet fotoğraf paylaştı. Tom Holland‘ın başrolünde yer aldığı Uncharted, oyun serisinin ve oyuncularının hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Uncharted film yayın tarihi ve set görüntüleri

Uncharted resmi olarak kullanılan Twitter hesabından yapılan paylaşım kısa sürede fazlasıyla ilgi gördü. Söz konusu Tweetin beğenme, yorum ve retweet sayıları hızlı bir şekilde artışını sürdürüyor.

Yayınlanan görüntülerde, heykel, patrik haçı, ve atlas bulunuyor. İkinci fotoğrafta patrik haçının bir anahtar olduğu rahatça anlaşılabiliyor. Uncharted hakkında daha fazla görüntü gelmeye devam edecek. Sony’nin kısa süre sonra filmin fragmanını yayınlaması bekleniyor. Oyunda bulunan hikayeyi veya hikayenin devamını film konu alabilir gibi gözüküyor. Fakat bazı kesimler beklenmedik bir hikaye söz konusu olabileceğini düşünmekte.

Filmin çıkış tarihi 8 Temmuz 2021 olarak belirtilmiş. Filmin çıkış tarihi bir kez daha Covid-19 nedeniyle değişmediği sürece, belirtilen tarihte çıkacaktır. Ayrıca filmin çıkışına 7 ay kaldı ve genellikle büyük bütçeli filmler çıkışından 6 ay önce ilk fragmanlarını yayınlarlar. Bu yüzden Uncharted filminden ilk fragman bir kaç hafta içinde gelebilir.

Söz konusu film hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık