Steam’den Yeni Bir Rekor! Eşzamanlı Kullanıcı Sayısı

Steam'den Yeni Bir Rekor

Sevilen oyun platformlarından biri olan Steam, yeni bir rekor kırdı. Ard arda kırdığı rekorlar ile adından çokça söz ettiren platform şimdide eş zamanlı oyuncu sayısında kendi rekorunu bir kez daha kırdı. Dijital oyun platformu her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya ve oyuncuların sevgisini kazanmaya hız kesmeden devam ediyor. Steam’den yeni bir rekor daha!

Steam’den Yeni Bir Rekor Daha! Eşzamanlı kullanıcı sayısında kendi rekorunu kırdı

Koronavirüs salgını içerisinde pazardaki konumunu koruyup hatta büyütmeye devam eden bir Steam bulunmakta. Oyun platformu, kırdığı 24 milyondan fazla eş zamanlı oyuncu sayısını, bu ay 26 milyona taşıdı. Bu sayede kendi rekorunu tazelemiş oldu.

Anlık olarak 26 milyon 36 bin 995 eşzamanlı çevrimiçi oyuncu sayısına ulaştı. Platform tüm zamanların en iyi skorunu elinde bulundurmaya devam ediyor. Bu sayede rakiplerine de anlamlı bir göz dağı vermiş gibi gözükmekte.

Eşzamanlı oyun oynayan sayısında da artış yakalayan Steam, aynı anda 7 milyon 113 bin 843 kişinin platformda oyun oynamasını sağladı. Oyuncuların çoğunluğunun CS:GOGTA 5 ve Dota 2 gibi oyunlarda vakit geçirdikleri gelen bilgiler arasında.

En yakın rakibine bile fark atan Steam, söz sahibi olduğu liderlik koltuğunu vermeye niyetli değil. Ayrıca yeni kampanyalar ile beraber bu rekoru ilerleyen günlerde tekrardan tazeleyebilir.

Bunun yanında adından sıkça söz ettiren Epic Games‘in, Steam’in rekoruna erişebileceğini düşünüyor musunuz? Siz hangi oyun platformunu daha çok tercih ediyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık