Spotify Videolu Podcast Özelliği Geliyor!

Spotify Videolu Podcast Özelliği Geliyor!

Popüler dijital müzik platformu Spotify uzun bir süredir yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Platform nihayet bu özelliğini tamamladı. Özellikle podcast dinleyen kullanıcılarını mutlu edecek bir özellikle karşımızda. Gelen bilgilere göre Spotify videolu podcast özelliği geliyor.

Spotify Videolu Podcast Özelliği Geliyor!

Müzik dinleme platformu denildiğinde ilk akla gelen ve milyonlarca kullanıcısı olan Spotify, kendini geliştirmeye devam ediyor. Var olan özelliklerini geliştirirken bir yandan da yeni özellikleri bünyesine katan platform, yeni bir haberle karşımızda. Platform, videolu podcast paylaşım özelliğini artık hayata geçiriyor. Yeni özellik ilk olarak ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da yaşayan kullanıcılar için açılacak. Ancak ilerleyen zamanlarda tüm dünyadaki kullanıcılar için özellik aktif olacak.

Aslında Spotify, bu özellik üzerinde uzun zamandır çalışmakta. 2020 senesinin ikinci yarısından itibaren şirket, bu konuda attığı adımları sürekli olarak paylaştı. Bu tarihten beri platform, yayınladıkları programları videolu podcast olarak paylaşmak isteyen yayıncıların sayılarının artmasını desteklemekte. Ayrıca bu hizmet ilk başladığı zamandan itibaren sadece kullanıcıların küçük bir kısmına hitap etmekteydi. Son güncellemeyle birlikte ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’ya genişleyerek yüz milyonlarca müşterinin hizmetine sunuldu.

Yeni özelliğe ek olarak şirket bazı özellikleri de güncelleme ile birlikte getirecek. Örneğin Anchor’un mevcut ses bölümleri video sürümleriyle toplu olarak değiştirmek için kullanılabilecek. Ayrıca Spotify, uzaktan çekilen içeriğin kalitesini artırmaya yardımcı olan bir podcast ile video kayıt hizmeti olan Riverside ile entegre olduğunu söylemekte.

Peki siz bu özellik hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Spotify platformunu kullanmakta mısınız? Ek olarak görüşlerinizi yorumlar kısmından veya Diyobi Forum‘dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık