Samsung’un Üçlü Ön Kamera Dizilimi Sızdırıldı!

Samsung'un Üçlü Ön Kamera

Günümüzde akıllı telefon üreten firmalar, performans ve kullanım deneyimi konusunda rekabet oldukça düşük. Bundan dolayı daha çok kamera performansı ve yapay zeka gibi konuların üzerinde daha çok duruluyor. Yenilikçi ve göz kamaştıran teknolojiler ile kullanıcılarını karşılıyorlar. Samsung’un üçlü ön kamera dizilimi sızdırıldı.

Bu tarz sızıntı haberleri sıkça gündeme gelirken Samsung’un kamera sızıntı haberi merak uyandırdı. Bir çok teknoloji takip eden insanlar bu konuda olumlu şeyler söyledi.

Samsung’un Üçlü Ön Kamera Dizilimi Sızdırıldı

Samsung, Galaxy S21 ailesi aracılığı ile Exynos işlemciler ile ilgili ön yargıları kırmayı başardı. Bunun yanında teknoloji devi yeni modeller için çalışmalarını sürdürmekte. Exynos 2100, batarya performansı gibi durumlarda Snapdragon 888 işlemciyi geride bıraktı ve kullanıcılar tarafından beğen.

Galaxy S21 Ultra ile kamera konusunda çığır açan Samsung, sızıntılara göre yeni modellerinde üç adet ön kamera mevcut. Henüz hangi modellerde kullanılacağı belli olmasa da ilk olarak Galaxy A serisinde deneyeceği düşünülenler arasında. Ancak dediğimiz gibi şimdilik net bir durum mevcut değil.

16 Megapiksel Ana kamera, 2 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörüne sahip olacağı düşünülmekte. Sadece düşüncede bile olsa kullanıcılarını şimdiden fazlasıyla heyecanlandırdı. Kullanıcılar, derinlik sensörü sayesinde daha iyi bokeh efektli fotoğraflar çekebilecekler.

Samsung bu adımı ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık