Samsung Galaxy Z Fold 3 Geliyor! İşte Detaylar

Samsung Galaxy Z Fold 3 Geliyor! İşte Detaylar

Popüler teknoloji şirketi Samsung, yeni modeli  Galaxy Z Fold 3’ü tanıttı. Söz konusu olan yeni telefonun sahip olacağı özellikler ve fiyatı belli oldu. Samsung Galaxy Z Fold 3 Geliyor! İşte Detaylar

Samsung Galaxy Z Fold 3 Geliyor! İşte Detaylar

Akıllı telefonlar gelişerek her gün yeni bir özelliğe sahip oluyorlar. Yeni özelliklere katlanabilir telefon dahil olmakta. Samsung, bu yeni özellik ile ilgili denemelerini geçtiğimiz yıllarda yapmakta. Şimdilerde ise mevcut olan özellikleri geliştirmeye başladı. Ayrıca söz konusu yeni telefon modeline Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli dahil.

Samsung, söz konusu olan modelin gelişmesi için son hızla çalışmaya devam etmekte. Son gelen bilgilere doğrultusunda cihazın amiral gemisi deneyiminin de ötesinde olması için geliştirildiği öğrenilmekte.

Popüler şirket, Ağustos ayında yeni bir Unpacked etkinliği düzenlemeye hazırlanmakta. Söz konusu olan hazırlanan etkinlikte yeni ürünlerini tanıtmayı planlamakta. Tanıtılacak ürünler arasında Samsung Galaxy Z Fold 3Samsung Galaxy Z Flip 3, Samsung Galaxy S21 FEGalaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 yer almakta. Fakat merakla beklenen etkinliğin tarihi yaklaştıkça ürünlerle ilgili yeni detaylar da gün yüzüne çıkmakta.

Gün yüzüne çıkan detaylardan en çok merak edileni ise Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli. Şirketin yeni serisinin 3. üyesi olan telefon, iddiaya göre Samsung‘un ilk ekran altı kameralı modeli olmayı planlamakta. Ayrıca katlanabilir modeller S Pen’i destekleyen ilk ürün olması beklenmekte.

Tam anlamıyla amiral gemisi özelliklerle gelecek olan Galaxy Z Fold 3, 2021 yılında tepe modellerin bile üzerine yer almakta. Şirket bunun için Qualcomm‘un henüz piyasaya sürülmemiş Snapdragon 888 Pro isimli işlemcisini kullanmakta. Z Fold 3, muhtemelen bu işlemciyi kullanan ilk telefon olarak da karşımıza çıkmakta. Ayrıca merakla beklenen cihazın fiyatının 1599 dolar (13 bin 500TL + vergiler) olması beklenmekte.

Peki siz bu model hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık