Rocket League Super Bowl Etkinliği 3 Şubat’ta Geliyor

Rocket League Super Bowl Etkinliği

ABD içerisinde bulunan en büyük spor etkinliklerinden biri olarak adlandırılan NFL finali Super Bowl için Rocket League oyununda etkinlik olacak. Ayrıca Söz konusu etkinliğin başlayacağı tarih 3 Şubat. Sevilen oyununda gerçekleştirilecek olan etkinlik şimdiden fazlasıyla talep görüyor. Rocket League Super Bowl Etkinliği!

Rocket League, zıplayıp duran arabalarla futbol oynadığımız ve fazlasıyla hayranı olan bir oyun. Popüler oyun NFL finali olan Super Bowl için özel bir etkinlik ayarlıyor. Söz konusu etkinlik için oyuna yeni bir mod eklenecek.

3 Şubat’ta başlayacağı açıklanan etkinlikte Rocket League, bizim bildiğimiz anlamda futboldan biraz daha uzaklaşacak ve bu defa Amerikan futbolu temasıyla karşımızda olacak. Temaya uygun olarak kozmetik içerikler de sağlanacak.

Rocket League Super Bowl etkinliği! Gridiron modu geliyor

Etkinlik içerisinde yeni gelen moda verilen isim Gridiron olacak. Ayrıca etkinlik boyunca bu modda oyun oynayabilecekken oyun içerisinde takımlarda 4’er oyuncu olacak. Standartın dışında olarak bu modda sahanın dışını da kullanabiliyoruz.

Bunun yanında oyun topu da Amerikan futbolunda kullanılan topla yer değişcek. Bu topun bir diğer özelliği ise arabalarımızla çarparak bir yerden bir yere gönderemiyor olmamız. Top arabamıza yapışıyor. 

Söz konusu etkinliğin başlangıcı olarak 3 Şubat işaretli. 8 Şubat tarihinde ise merakla beklenen etkinlik son bitecek. Oyun ücretsiz olarak yayınlanmaya başladıktan sonra takipçi kitlesini bir hayli arttırmıştı. Şimdi bu etkinlikle beraber ilgileri üzerine çekmek istiyor.

Rocket League’ın Super Bowl etkinliği ile ilgili sizin düşünceleriniz neler? Alt kısımdan yorum yaparak etkinlik hakkında düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık