Oppo F17 ve F17 Pro Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

Oppo F17 ve F17 Pro

Oppo, bugün Hindistan’da gerçekleştirilen çevrim içi lansman ile iki farklı telefon tanıttı. Oppo, akıllı telefon pazarının yeni ve etkili üyesi olarak biliniyor. Bu etkinlikte; Oppo F17 ve F17 Pro özellikleri açıklandı.

Oppo F17 özellikleri

Oppo F17; 6,4 inç ekran büyüklüğüne, FHD+ çözünürlüğe ve AMOLED teknolojisine sahip. Ekranın tasarımı ise damla çentik bir yapıyla kullanıcıları karşılıyor. Ayrıca cihazda ekran altı parmak izi okuyucusu da bulunuyor.

Oppo F17 özellikleri için donanım tarafına geldiğimizde; cihaz Snapdragon 662 işlemcisine sahip olurken, 6 GB RAM  ve 128 GB depolama kapasitesi ile piyasaya sürülecek. Bahsedilen özelliklerin cihazın orta segmentte bulunacağını gösteriyor.

Oppo F17’de; 16 Megapiksel ana kamera8 Megapiksel ultra geniş açı2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik algılayıcı bulunuyor.

Cihazın pil kapasitesi 4.000 mAh olurken, 30W hızlı şarj desteğine de sahip. Cihazın fiyatı şuan için belli değil. Firma, Oppo F17 ve F17 Pro özelliklerini duyurdu ancak F17’nin fiyatı için önümüzdeki günlerde açıklama yapılacağını belirtti.

Oppo F17 Pro özellikleri ve fiyatı

Ekran büyüklüğü, çözünürlüğü ve paneli F17 ile aynı olan bu telefondaki ayırt edici fark tasarım kısmında görüldü. F17 Pro ekranı delikli çentik yapısıyla karşımıza çıkacak.

Kamera tarafında da Pro modelin kağıt üstünde daha üstün olduğunu söyleyebiliriz. Cihaz; 48 Megapiksel ana kamera8 Megapiksel ultra geniş açı2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik algılayıcı ile piyasada yerini alacak.

Oppo F17 Pro özellikleri, donanım tarafında ise F17’den daha farklı oluyor. Cihazın kalbinde MediaTek Helio P95 işlemcisi yer alıyor. Telefon8 GB RAM kapasitesine, 128 GB da depolamaya sahip.

Telefonun batarya özellikleri ise F17 ile aynı oluyor. 4.000 mAh pil kapasitesine sahip cihazın 30W hızlı şarj desteği de bulunuyor. Oppo F17 310 dolar civarında bir rakam karşımıza çıkıyor. Ön siparişe çıkarılan cihazın tüketicilere teslimi de 7 Eylül itibarıyla başlayacak.

Siz yeni tanıtımı yapılan bu cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık