İşte Bill Gates’in Gerçek Yüzü! Çalışanları Açıkladı

İşte Bill Gates’in Gerçek Yüzü! Çalışanları Açıkladı

Business Insider, Microsoft’un eski çalışanlarıyla röportaj yaptı. Söz konusu olan ropörtajda Bill Gates hakkında bazı dehşet verici iddialar ortaya atılmakta. İşte Bill Gates’in Gerçek Yüzü! Çalışanları Açıkladı

İşte Bill Gates’in Gerçek Yüzü! Çalışanları Açıkladı

Dünyanın en zengin insanlarından ve Microsoft’un kurucusu olan Bill Gates, son zamanlarda bazı skandallarla gündemde olmakta. Geçtiğimiz zamanlarda eşi Melinda Gates ile boşanma kararını aldıklarının açıklamasını yapmıştı. Ancak daha sonra da aldatma iddiaları ile anılmıştı. Fakat şimdi, Microsoft çalışanlarıyla konuşularak hazırlanmış olan bir rapor var olmakta. Söz konusu olan rapora göre  Bill Gates’in ofiste çalıştığı zamanlarda kabadayı, küstah ve asabi olduğu belirtilmekte.

Business Insider adlı bir Alman sitesi, Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates’in gerçek yüzünü söyleyen bir rapor yayınlamakta. Söz konusu olan raporda şirketin eski ve mevcut çalışanlarıyla konuşulmakta. Gündemde olan rapora göre eski çalışanlar, Bill Gates için küstah ve asabi ifadelerini kullanmaktalar. Söz konusu siteye konuşan eski bir Microsoft yöneticisi, “Bill Gates için toplantı yapmak, sadece bağırmak için bir fırsattı. Bu nedenle ondan uzak durmaya çalışırdım.” ifadelerini kullanmakta. Bir başka kişi ise Gates’i açık sözlü ve dürüst bulduğunu söylemekte. Ayrıca “Bill herkese aynı şekilde bağırırdı” sözlerini eklemekte.

Ayrıca şirketin eski çalışanları, Bill Gates’in temiz iş insanı algısının halkla ilişkiler ekibinden kaynaklandığını söylemekteler. Söz konusu olan bu ekibin yapılacak olan her konuşmayı önceden kontrol ettiğini belirtmekteler. Microsoft‘un eski yönetim kurulu üyesi Maria Klawe ise Gates‘in cinsiyetçi yanından konuşmakta. Klawe, Insider‘a Gates‘in, genellikle kadın çalışanlar tarafından yapılan ve cinsiyet çeşitliliğin iyileştirilmesine yönelik önerilerden hoşlanmadığını söylemekte.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünmektesiniz? Alt kısımdan yorum yaparak bizlerle ve diğer okurlarımızla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık