iPhone SE 3’ün Tanıtım Tarihi Sızdırıldı!

iPhone SE 3’ün Tanıtım Tarihi Sızdırıldı!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple 1976 yılından beri aramızda. Şirket şimdi de yeni bir modelle karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Söz konusu yeni model iPhone SE 3’ün çıkış tarihi ile ilgili yeni bir bilgi sızdırıldı. iPhone SE 3’ün Tanıtım Tarihi Sızdırıldı!

iPhone SE 3’ün Tanıtım Tarihi Sızdırıldı!

Şirketin son olarak geçen yıl Eylül ayında piyasaya çıkardığı yeni amiral gemisi iPhone 13, büyük ilgi gördü. Diğer seriye göre model birçok yenilik ile geldi. Daha sonra ise kullanıcılar yeni model piyasaya çıkmasını dört gözle beklemekteler.

Son çıkarılan model olan iPhone 13’ün satışa sunulmasıyla birlikte birçok insan yeni modelin gelmesini bekliyorlar Söz konusu yeni model ise Apple’ın Special Edition (SE) serisinin 3. Nesil modeli iPhone SE 3 olacak. Ancak her ne kadar şirket tarafından çıkış tarihi hakkında kesin bilgi gelmese de modelin kısa zamanda raflarda yerini alması beklenmekte.

2022 yılına girmemizle birlikte Apple’ın yeni modeli iPhone SE 3’ün piyasaya çıkmasına az bir zaman kaldı. Şirket tarafından konu ile ilgili her ne kadar açıklama gelmese de sızıntılar mevcut. Bu zamana kadar tasarımından, teknik özelliklerine ve fiyatına kadar birçok iddia vardı. Şimdi ise ortaya birkaç ay sonra satışa çıkacağına dair iddialar atılmakta.

Geçmişte yeni model 2022’nin ilk çeyreğinde çıkacağına dair iddialar mevcuttu. Şimdi de Bloomberg yazarlarından Mark Gurman, yeni serinin Mart ve Nisan aylarında tanıtılacağını iddia etti. Ayrıca Gurman, şirketin kısa bir zamanda sanal etkinlik düzenleyerek iPhone SE 3 modelini tanıtacağını söyledi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünmektesiniz? Ayrıca Apple model cihazlar kullanmakta mısınız? Ek olarak alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık