Instagram Daha Sonra Tekrar Dene Hatası Çözümü

instagram daha sonra tekrar dene hatası

Sosyal medya denince akla ilk gelenler arasında Instagram bulunmakta. Instagram kullanıcılarının karşısına “Daha sonra tekrar dene hatası” çıkıyor. Bundan dolayı İnstagram daha sonra tekrar dene hatasının sebebi nedir? İnstagram topluluk kuralları uyarısı neden çıkıyor? İnstagram daha sonra tekrar dene engeli çözümü nedir? Bu yazımızda sizlere detaylı bir şekilde anlattık.

Daha Sonra Tekrar Dene Hatası Çözümü – Videolu Anlatım

Instagram Daha Sonra Tekrar Dene Hatası Nedir?

Instagram’da daha sonra tekrar dene hatası alan kişiler, genelde Instagram’ın belirlemiş olduğu takip etme veya takipten çıkma sayısını aşmasından dolayı böyle bir sorunla karşılaşıyor. Pek çok kişi bu tarz işlemler sonucunda hata ile karşılaştılar. Peki daha sonra tekrar dene hatası nasıl çözülür?

Hata genelde 1 saat içerisinde 100’den fazla kullanıcı takip ettiyseniz de olabilir.

Normal koşullarda bu sorundan kurtulmak için aşağıdaki 5 yöntemden biri izlenebilir. Sonrasında Instagram tekrar dene hatası çözümü için aşağıdaki yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Instagram Daha Sonra Tekrar Dene Hatası Neden Olur?

Daha Sonra Tekrar Dene Hatası Çözümü Instagram
  • Paylaşımlarınızı art arda yapıyorsanız.
  • Günde çok fazla insanı takip ederseniz.
  • Herhangi bir yorumda konu ile alakasız çok fazla hastag kullanırsanız.
  • Fazla kişiye arkadaşlık isteği gönderirseniz.

Instagram Gizli Hesap Görme yazımızda dikkatinizi çekebilir.

Instagram Daha Sonra Tekrar Dene Sorunu Çözümü

  1. Instagram’ın genel olarak onaylamadığı ve spam olarak gördüğü işlemlerden kesinlikle kaçının. Sahte takipçi kazanma veya takip etme. Bunlardan olabildiğince uzak durum. Engel kalkana kadar bir kişiyi bile takip etmeyin.
  2. Hesabınızdaki ayarlar kısmına gidin. Yardım kısmında bulunan Sorun Bildir butonuna tıklayın. Daha sonra yapılan bu engelin yanlış olduğuna dair bir mesaj yazın ve gönderin. En kısa sürede cevap gelecektir.
  3. Telefonunuzdaki ayarlar kısmına gidin. Burada Uygulamalar butonunu bulun ve onu açın. Açtıktan sonra İnstagram uygulamasını bulun ona tıklayın. Sonra önbelleği temizleyin. Engelin kalkıp kalmadığını tekrar kontrol edin.
  4. İnstagram şifrenizi değiştirin. Bu yöntem her kullanıcıda olmasa da bazı kullanıcılarda işe yaramıştır. Bu işlemin amacı, Instagram’a fake bir hesap olmadığınızı göstermek.
  5. İnstagram uygulamasını telefonunuzdan komple kaldırın ve tekrar kurun. Hesabınıza tekrar giriş yapın. Hatanın devam edip etmediğine bakın.

Öncelikle şunu unutmamanız gerekiyor. Bu hata geçicidir. Yaklaşık 1-2 hafta durduktan sonra kendiliğinden kalkmaktadır. Ancak yukarıdaki 5 adımı yaparak hatanın kalkmasını hızlandırabilirsiniz.

Instagram Daha Sonra Tekrar Dene Sorunu Çözümü

Instagram daha sonra tekrar dene hatası nasıl düzeltilir iPhone?

İlk olarak Instagram hesabından çıkın. Kullanıcı adını ve şifresini girin. Eğer işe yaramadıysa o Instagram sağ tarafta bulunan üç çizgiye tıklayın. Yardım kısmına tıklayın. Sorun Bildire tıklayın.

Instagram topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri Kısıtlıyoruz nedir?

Ayrıca Instagram “Topluluğumuzu korumak için bazı içerikleri işlemleri kısıtlıyoruz. Hata yaptığımızı düşünüyorsan bize bildirin” alınan uyarıda kullanıcının yaptığı kural dışı işlemden dolayı hesaba yapılan engelleme işlemidir.

Instagram hesabım kısıtlandı ne yapmalıyım?

Instagram kısıtlama kaldırmak için 1 ile 3 gün hiç kimseyi takip etmeden bekleyin. Aslında paylaşım engeli bir süre sonra otomatik olarak kaldırılmaktadır. Hesaplarda bu engel 2 gün bazen de 3 haftaya kadar uzayabilmektedir.

Sizlere Instagram daha sonra tekrar dene hatasının çözümü için sizlere tüm bildiklerimizi anlattık. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi alt kısımdan yorum yaparak ve Forum Diyobi üzerinden belirtebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık